Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svladali Curacao

Messi probio granicu od 100 golova za Argentinu

Messi
Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
1/5
29.03.2023.
u 12:52

Postigao je tri nova pogotka te je trenutačno na 102 pogotka u karijeri čime je uz Cristiana Ronalda postao jedini aktivni nogometaš na svijetu koji je za nacionalnu reprezentaciju postigao više od 100 golova.

Nogometaši Argentine, aktualni svjetski prvaci, svladali su Curacao 7-0 u prijateljskom ogledu koji je obilježio najbolji argentinski nogometaš Lionel Messi. Prije ove utakmice Messi je, kao najbolji strijelac argentinske reprezentacije svih vremena, na kontu imao 99 pogodaka. Protiv Curacaa je probio granicu od 100 golova. Postigao je tri nova pogotka te je trenutačno na 102 pogotka u karijeri čime je uz Cristiana Ronalda postao jedini aktivni nogometaš na svijetu koji je za nacionalnu reprezentaciju postigao više od 100 golova.

U 20. minuti utakmice Messi je zabio za 1-0 na ovom prijateljskom susretu te svoj jubilarni stoti u karijeri, a potom je tijekom prvog poluvremena dodao još dva, uz jednu asistenciju, za novi veliki doseg u veličanstvenoj karijeri.

Na ovom susretu još su po jedan pogodak postigli Nicolas Gonzalez, Enzo Fernandez, Angel Di Maria i Gonzalo Montiel.

Najbolji argentinski strijelci svih vremena:
102 - Lionel Messi
56 - Gabriel Batistuta
41 - Sergio Aguero
35 - Hernan Crespo
34 - Diego Armando Maradona
31 - Gonzalo Higuain
29 - Angel Di Maria

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije