Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZA NJEGA

Messi nije sretan u Parizu i zato mu vlasnici kluba dovode najboljeg prijatelja

21.10.2021.
u 15:14

Argentinac postaje problem zbog aktivnosti van terena, pod čime se misli na (pre)česte javne skandale sa suprugom i menadžericom.

Lionel Messi polako "hvata" formu u Paris Saint Germainu, no nije zadovoljan životom u Gradu Svjetlosti pa čelnici kluba gledaju kako ga zadovoljiti. I čini se da bi to moglo ići na štetu Maura Icardija.

Argentinac postaje problem zbog aktivnosti van terena, pod čime se misli na (pre)česte javne skandale sa suprugom i menadžericom Wandom Narom. Uz to, ne "producira" na travnjaku toliko da bi se isplatio do neke mjere gdje postaje nezamjenjiv.

Stoga, razmatra se zamjena u kojoj bi Icardi otišao put Barcelone, a u suprotnom smjeru Sergio Aguero, čijem je djetetu Benjaminu Leo Messi kum. Tako nešto vjerojatno bi obradovalo Argentinca, zbog kojeg su u Parizu očito spremni učiniti sve samo da se dobro osjeća.

Naravno, dobro bi se osjećao i Aguero, koji je odbio trostruko veću plaću u Juventusu kako bi ovog ljeta prešao u Barcu - zbog Messija. Na kraju nisu nikad uspjeli zaigrati zajedno, još se Aguero i ozlijedio pa je sezona postala još veća noćna mora za njega.

No, sad bi se sve to moglo ispraviti na obostrano zadovoljstvo. Koje je izostalo u odnosu Icardija i Messija jer navodno taj dvojac uopće ne komunicira.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije