Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANJA TO

Messi: Bojim se da drugu priliku više nećemo imati

Lionel Messi i Ivan Rakitić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
19.03.2018.
u 22:51

- Plakao sam zbog izgubljenih finala jer sam znao koliko vrijede i koliko bi naš narod bio sretan s naslovom.

Lionelu Messiju u bogatoj karijeri nedostaje samo veliki trofej s reprezentacijom Argentine. Posljednju priliku za svjetski naslov ima će u Rusiji.

Na Svjetskom prvenstvu u Brazilu u finalu je bolja bila Njemačka, a onda je izgubio i dva uzastopna finala Copa Americe, 2015. i 2016. bolji je bio Čile.

- Plakao sam zbog izgubljenih finala jer sam znao koliko vrijede i koliko bi naš narod bio sretan s naslovom. Bili su to teški porazi i rekao bih kako nam ta tri finala nisu donijela apsolutno ništa - rekao je Messi pa dodao:

- Bojim se da ako ne osvojimo naslov, drugu priliku više nećemo imati. Međutim, sanjam kako podižemo trofej ovog ljeta, a taj je san sve češći kako se prvenstvo približava.

Komentara 4

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:56 19.03.2018.

Nema ništa od toga!

DH
dalibor.hren
09:47 20.03.2018.

Prvo treba osvojiti jedno od dva prva mjesta u skupini!

MA
..Marsijanac
16:59 20.03.2018.

Dalic bi morao udariti flaster na Messija i staviti Roga da ga pazi. Ne bi Messi ni dotaknuo loptu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije