Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNO

Medvjedi u Unicefovu šatoru na Interliberu

Medveščak
Antonio Bronic/PIXSELL
07.11.2011.
u 13:54

Hokejaši Medveščaka i dalje su sudionici humanitarnih akcija, a ovog puta bit će dio Unicefove akcije na Interliberu.

Kakva je nastava pod šatorom? Kako izgleda humanitarna pomoć koju Unicef šalje najugroženijoj djeci svijeta? Kako izgleda “škola u kutiji” Unicefov komplet za cijeli jedan razred koji stane u jednu kutiju? Kako Unicefove čestitke pomažu djeci u humanitarnim krizama?

Kako bi građanima približili rad Unicefa tijekom humanitarnih kriza, tijekom Interlibera, na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu br. 6 bit će postavljen autentični Unicefov šator zajedno sa svim potrepštinama koje se dostavljaju tijekom kriznih situacija.

8. studenoga, od 13 sati, na Unicefovu štandu i u šatoru na zajedničkom druženju  bit će Unicefova ambasadorica Maja Vučić te hokejaši Medveščaka Dominik Kanaet, Mislav Blagus, Tom Zanoški i Ivan Šijan zajedno s učenicima Osnovne škole Voltino koji već tri godine sudjeluju u programu “Škole za Afriku”.

Tom prigodom, a i tijekom trajanja Interlibera sve do 13. studenoga, uz objavljene publikacije moći će se pogledati i pripadajuća pomoć koja se u Unicefovim šatorima distribuira i dijeli na kriznim područjima diljem svijeta te od volontera dobiti informacije vezane uz programe i distribuciju pomoći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije