Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL LIGA

Medvjedi poraženi u Ledenoj od Graza

Medveščak
Antonio Bronić/VLM
01.11.2009.
u 19:35

- Emocionalno smo se istrošili nakon petka i pobjede nad KAC-om što nam je bila najbolja utakmica ove sezone. Tenzije kod mojih igrača nisu bile na željenoj razini, što momčadi kao što je Graz uvijek koriste - govorio je nakon domaćeg poraza (2:3 - 0:0, 0:2, 2:1) trener Medveščaka Enio Sacilotto i nastavio.

- U prvoj smo trećini već mogli gubiti s 3:0, niti u drugoj nismo bili na željenoj razini. Tek smo posljednju trećinu odigrali kako smo željeli - priznao je.

- Svaka čast Grazu, zasluženo su pobijedili, no imali smo na kraju priliku izvući bod. Dobro smo ih stisli, možda da smo ranije zabili drugi gol - žalio je hrvatski napadač Marko Lovrenčić koji se, kao i ostali suigrači u ispunjenoj Ledenoj nadao novim bodovima u EBEL ligi. Unatoč tome što su tribine ponovo slavile kao da se radi o pobjedi, igrači su svjesni da su propustili još jednu priliku za bodove.

- Protiv KAC-a smo igrali super, ovog put ipak malo slabije, dozvolili smo suparnicima da dominiraju, a iz toga ne može izaći ništa dobro. U tri domaće utakmice uzeli smo svega dva boda i ne možemo biti zadovoljni jer bi pred ovakvim fantstičnim navijačima morali uvijek pobjeđivati sa četiri, pet pogodaka prednosti. Sada nam slijedi prvenstveni odmor koji nam je potreban. Nakon toga slijede nove pobjede - najavljuje vratar domaćih Robert Kristan.

Nakon tri domaća ogleda, Medveščak u 21. kolu, 13. studenog, gostuje u Mađarskoj kod Albe Volan.

EBEL liga, 20. kolo:

Medveščak – Graz 2-3 (0-0, 0-2, 2-1)
Jesenice – Alba Volan 2-4

Redoslijed: 1. Graz 30, 2. Linz 29 (-1), 3. Vienna 26 (-1), 4. Villach 25 (-1), 5. Salzburg 22 (-1), 6. Klagenfurt 21 (-1), 7. Alba Volan 20, 8. Medveščak 19, 9. Olimpija 14 (-1), 10. Jesenice 7

Komentara 5

KO
kobra
19:40 01.11.2009.

Zik-zak...kaj je? Opet po guzi? hahaha

KO
kobra
21:37 05.11.2009.

Lynx...Tvoj \"purgeraj\" nasadi si...jer komuniciras s HRVATOM...i zagrepčaninom¨! Većim \"purgerom\" od takvih poput tebe...Zato i naglašavam, za VAS 5-6 tisuća neka užitka, ali ne \"taslačite\" o hokeju na državnoj razini! To je sport uske mase ljudi i trebao je biti na Z1 ili OTV-u. Hrvatski proizvod je nogomet, kpošarka, rukomet, vaterpolo, atletika...pa-pa, još malo...

LY
Lynx
21:00 01.11.2009.

kobra kaj je? Problemi? Naglo si skužio da ćeš Agregat i SP u nogometu pratiti na malim ekranima. Jebiga strpi se za nekoliko mjeseci će opet derbi sa Jajdukom. Pa udri jedan po drugome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije