Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaška A-2 liga

Međimurje, Vindija i Čakovec do novih pobjeda

Košarka
20.10.2009.
u 15:15

Niti drugo kolo A-2 košarkaške lige - sjever nije ponudilo nikakvo rezultatsko iznenađenje. Varaždinska Škola košarke Vindija uspješno je prošla gostovanje u Ivancu protiv Ivančice, pobijedivši s 84:60.

Ponovno je najučinkovitiji Varaždinac bio Goran Fodor s 20 koševa, koliko je postigao i njegov suigrač Sedlar. Košarkaši Međimurja bili su uspješni u gostima kod Petra Zrinskog u Vrbovcu. Čakovčani su, predvođeni Marijom Novakom i njegovih 34 koša, stigli do pobjede rezultatom 94:82.

I drugi čakovečki klub, KK Čakovec, bio je uspješan. Na domaćem parketu rezultatom 80:75 svladali su ludbreški Grafičar. Najraspoloženiji Čakovčanin bio je Megla s 28 koševa, dok su kod gostiju Papp i Mikac ubacili po 14 koševa. Nedelišće ni u drugom domaćem pokušaju nije stiglo do pobjede. Ovaj put bolji od njih bili su košarkaši Podravca iz Virja, koji su slavili s 99:83. U redovima Nedelišća Gospočić je ubacio 16 koševa. Ostali rezultati: Mladost - Bjelovar 88:79, Radnik - Križevci 66:87.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije