Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE PORTALA

Mediji iz regije raspisali se o Dinamu: 'Zagrepčani su mačka s devet života, preživjeli su prvu minu'

Susret Astane i Dinama u 5. kolu UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
01.12.2023.
u 12:27

U posljednjem kolu plavi igraju protiv Ballkanija u Maksimiru i treba im jedan bod kako bi osigurali šesnaestinu finala.

Nogometaši Dinama pobijedili su na gostovanju u Astani istoimenu kazastansku momčad s 2-0 (0-0) u utakmici 5. kola skupine C Konferencijske lige te tako ostali u igri za drugo mjesto koje donosi plasman u nokaut fazu ovog natjecanja. U posljednjem kolu plavi igraju protiv Ballkanija u Maksimiru i treba im jedan bod kako bi osigurali šesnaestinu finala. 

GALERIJA Dinamo slavio na gostovanju u Astani

Susret Astane i Dinama u 5. kolu UEFA Konferencijske lige
1/7

Regionalni mediji dali su prostora na svojim portalima Dinamovom trijumfu.

- Dinamo kao mačka od devet života: Preživio penal i u Astani poništio kiks sa Kosovarima, Srbin pocrvenio - napisao je srpski Blic

- Dinamo preživio prvu nagaznu minu, protiv Ballkanija za europsko proljeće - objavio je MozzartSport. 

VEZANI ČLANCI:

- Dinamo blizu europskog proljeća. Zagrepčani slavili u Kazahstanu, protiv Ballkanija meč odluke - piše Kurir.

- Velika pobjeda Dinama u Astani: Modri sami odlučuju o svojoj sudbini i europskom proljeću - javlja SportSport.ba. 

Komentara 5

EJ
ejStef
13:11 01.12.2023.

I ova utakmica je pokazala katastrofu koju je napravila uprava Dinama. Golman se vratio iz penzije, bekovi igraju stopere, veznjaci bekove i krila, klupa kratka... I ne samo da su prodali najbolje igrače, te nisu doveli nikoga, još su spiskali novce od rekordnih prihoda od prodaje, te je klub financijski u banani... Ljudi koji očekuju da će zima spasiti stvar, neće, jer jednostavno nema novaca za dobre igrače, u najboljem slučaju dovest će se neke prinove ili vratiti igrači s posudbi. Istovremeno će se prodati Baturina i još netko... To je tako, preko noći uništiš ono što se radilo 20 godina i nema nazad, to je nezaustavljivo. Kako sada stvari stoje, ništa od osvajanja HNL-a, znači ništa od novaca od LP kvalifikacija, a osim toga igrači nisu u izlogu, cijena im je drastično pala. To vodi kresanju proračuna, prisilnoj prodaji kvalitetnih igrača, smanjenju kvalitete kluba iliti zatvoreni krug propadanja... A oni si i dalje dijele fotelje, dok će već za godinu dana svi bježati iz njih...

LU
lubin
14:13 01.12.2023.

ovo Dinamovo bauljanje i mučenje koje traje mjesecima jasno pokazuje što se dogodi kada nesposobni preuzmu klub! uvjeren sam da niti ulazak navijača neće promijeniti situaciju na bolje jer sve se vrti oko novca kojeg navijači neće donijeti jer ga nemaju! jedina šansa dinama za povratak na stare staze slave je da bude transparentno privatiziran i da dobije većinskog vlasnika koji će uložiti svoj novac i onda brinuti o uspješnosti svoje investicije, a sva ova navijačka histerija oko upravljanja dinamom bez ulaganja love je samo mlaćenje prazne slame!

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
13:21 01.12.2023.

U regiji kojoj po kulturi i civilizaciji pripadam nisam danas našao niti jedne riječi o Dinamu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije