Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVORILI DETALJE

Mediji iz BiH: Eduardo da Silva preuzima kultni klub

Eduardo da Silva Sloboda Tuzla
FK Sloboda Tuzla
27.01.2024.
u 00:03

"Inicijalno smo dogovorili smjernice za idući period i stavljam se na raspolaganje Slobodi. U što kraćem roku planiram posjetiti Tuzlu i formalizirati svoju ulogu u klubu", rekao je Eduardo da Silva

Bosanskohercegovački mediji pišu kako bi bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva uskoro trebao preuzeti Slobodu iz Tuzle. Kako piše Klix.ba, namjerava s svojom menadžerskom agencijom preuzeti klub, a u Zagrebu su već dogovorili sve detalje.

''Izuzetno sam zadovoljan radnim sastankom s predstavnicima FK Sloboda. Dobio sam i više nego dovoljno informacija o klubu i gradu Tuzli. Detaljno su mi prezentirani klupski planovi i vizija. Zahvalan sam ljudima iz kluba jer su došli u službeni posjet. Imao sam dosta neformalnih poziva iz mnogih klubova, ali ovo je prvi službeni kontakt nekog od njih", kazao je da Silva pa zaključio:

VEZANI ČLANCI:

"Inicijalno smo dogovorili smjernice za idući period i stavljam se na raspolaganje Slobodi. Zbog privatnih obaveza moram se vratiti u Brazil, ali moji suradnici nastavljaju komunikaciju s predstavnicima Slobode. U što kraćem roku planiram posjetiti Tuzlu i formalizirati svoju ulogu u klubu."

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
02:35 27.01.2024.

Najbolja je pomoć da obuče dres

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije