Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to fotkom

McGregor se po prvi put obratio Fergusonu

Floyd Mayweather i Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
14.10.2017.
u 14:40

Dok cijela svjetska MMA javnost raspravlja o tome tko bi trebao biti idući protivnik Conora McGregora i dok se većina slaže kako bi to trebao biti Tony Ferguson, Conor McGregor i dalje prakticira apsolutni hedonizam

Napokon smo dobili prvu reakciju Conora McGregora prema potencijalnoj borbi protiv Tonya Fergusona. Barem tako možemo nazvati njegovu posljednju Instagram objavu, piše Fight Site.

Dok cijela svjetska MMA javnost raspravlja o tome tko bi trebao biti idući protivnik Conora McGregora i dok se većina slaže kako bi to trebao biti Tony Ferguson, Conor McGregor i dalje prakticira apsolutni hedonizam, barem ako je suditi po njegovim objavama na društvenim mrežama. Odmara se na jahtama, izlazi sa svojom zaručnicom, luduje u noćnim provodima te relaksira preko dana sa sinom u naručju. Ipak, našao je vremena na Instagram i Twitter postaviti nešto za Tonya Fergusona.

 

Tony

Objavu dijeli Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Tako se barem može pretpostaviti, budući da je u pitanju ilustracija McGregora za volanom motornog čamca, u jednoj mu je ruci zlatni pištolj, dok na drugoj nosi zlatni sat, a u pozadini vidimo dva UFC pojasa te torbu iz koje novac doslovno leti.

Teško je pretpostaviti što je Conor s ovim htio reći. Poručuje li Tonyu kako ga trenutno borbe ne zanimaju, budući da ima sve što je u životu želio ili je to poziv potencijalnom protivniku da mu sve to pokuša oteti. U svakom slučaju, teško da ćemo uskoro od McGregora čuti neko mišljenje o nastavku UFC karijere. Osim ako ponovno ne odluči odraditi neki intervju gdje će fanovi plaćati prijenose da čuju što ima za reći. Takav je postao svijet Conora McGregora, svijet u kojem Irac koristi priliku da unovči apsolutno sve gdje može iskoristiti svoje ime ili lik.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:40 14.10.2017.

Je pa ima pravo .. u dvije kategorije šampion a kako smo vidjeli ni u boksu se ne može podcjeniti .... bašame zanima kolike su šanse bilo kojeg boksača u oktogonu po UFC pravilima ?

KO
kodifan
00:06 15.10.2017.

jednog dana ćemo samo čuti kako je proglasio bankrot...već viđeno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije