Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mats Hummels

Mandžukić je najzaslužniji za Bayernov trijumf, takvi igrači donose naslove!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
19.02.2018.
u 19:04

- Nedavno smo pričali o Mariju Mandžukiću, o tome kako se rastrgnuo tu večer. Mandžukić istu stvar radi i sada u Juventusu.

Branič Bayerna Mats Hummels prisjetio se 2012. kada je bavarski klub osvojio Ligu prvaka i posebno pohvalio Marija Mandžukića. Bayern je tada u finalu svladao Borussiju Dortmund čiji je dres Hummels tada nosio.

- Ta se momčad Bayerna borila do samoga kraja. Nedavno smo pričali o Mariju Mandžukiću, o tome kako se rastrgnuo tu večer. Mandžukić istu stvar radi i sada u Juventusu. Mislim da je zbog toga momčad iz 2013. godine bila toliko dobra, momčadska igra, ali u kombinaciji s individualnim kvalitetama igrača, donosi naslove i trofeje - rekao je Hummels i dodao:

- Posljednjih smo mjeseci pronašli dobru kombinaciju momčadske igre i individualnih kvaliteta. Za to je zaslužan i trener Heynckes, način na koji vodi momčad i na koji razgovara s igračima. Čak i u utakmicama u kojima nismo uvijek najbolji, borimo se do zadnje sekunde, podrška smo jedan drugome.

Komentara 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:15 19.02.2018.

Legendo Slavonska!!!!

PR
prajdali100
19:55 19.02.2018.

Gdje god je igrao ostavio je trag.U Juventusu ga jako, jako cijene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije