Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro se oporavlja

Mateša u Zagrebu za desetak dana, kandidatura jako upitna

'09.07.2012., Zagreb - Zlatko Matesa na konferenciji za novinare Hrvatskog olimpijskog odbora objavio konacni popis hrvatskih predstavnika na Olimpijskim igrama u Londonu.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
'Petar Glebov/PIXSELL'
01.10.2012.
u 22:36

Rok za prijavu kandidata za mjesto predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora istječe 10.listopada, 12 dana prije izbora

Stanje Zlatka Mateše, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora, koji se nakon operacije srca oporavlja u bolnici u Barceloni, sve je bolje. Stanje je stabilno i već se počelo razmišljati kada će ga pustiti u Hrvatsku.

Zasad su nagađanja da bi se mogao vratiti za desetak dana. U svakom slučaju, Mateša bi trebao biti u Zagrebu do izbora novog predsjednika HOO-a koji će se održati 22. listopada. Hoće li se Mateša ponovno kandidirati, samo se može nagađati, no s obzirom na to da će rehabilitacija potrajati nekoliko mjeseci, očekivati je da će mjesto predsjednika ipak prepustiti nekom drugom.

Njegov sin Zlatko nije želio govoriti o detaljima operacije, ali je rekao da mu je operirano srce.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije