Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajan povratak

Kovačić oduševio Zidanea i kapetana: 'Pokazao je što može, zato i košta toliko mnogo'

Mateo Kovačić
Foto: Gtres/Pixsell
1/3
29.11.2017.
u 13:50

– Sretan sam zbog Balea, Kovačića i Navasa jer nisu dugo igrali zbog ozljeda. To su vrlo važni igrači – rekao je Zidane.

Real Madrid izborio je nastup u četvrtfinalu Kupa kralja, no nakon pobjede u gostima (2:0) trećeligaš Fuenlabrada zadao mu je mnogo poteškoća u uzvratu te je zasluženo neporažen napustio Santiago Bernabeu (2:2). Trener Zinedine Zidane dao je priliku igračima koji su dosad manje igrali, a posebno ga je obradovao povratak oporavljenika Balea, Kovačića i Navasa.

– Sretan sam zbog njih jer nisu dugo igrali zbog ozljeda. To su vrlo važni igrači i sretan sam kada vidim da će biti spremni za iduće utakmice – rekao je Zidane te pohvalio suparnike.

Mateo Kovačić
1/9

– Smatram da mogu bez problema igrati i u drugoj španjolskoj ligi. Mi smo se borili do kraja i mislim da navijači mogu biti zadovoljni – dodao je francuski stručnjak.

A Matea Kovačića pohvalio je i suigrač, stoper Nacho koji je u spomenutom susretu bio kapetan kraljevske momčadi.

– Drago mi je zbog Kovačića i Balea jer su to važni igrači. Iako nisu dugo igrali, jasna je razlika između njih i mlađih igrača. Zato i koštaju toliko mnogo – naglasio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije