Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski kup

Real Madrid izborio osminu finala, Modriću odmor, Kovačić nastupio

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
28.11.2017.
u 23:44

Malaga nije uspjela nadoknaditi poraz 1-2 iz prve utakmice protiv drugoligaša Numancije.

Nogometaši Real Madrida izborili su plasman u osminu finala Kupa kralja nakon što su u uzvratnom susretu 16-ine finala na Santiago Bernabeu odigrali 2-2 protiv trećeligaša Fuenlabrade obranivši tako pobjedu 2-0 iz prve utakmice.

"Kraljevski klub" je daleko teže nego što se očekivalo prošao dalje. Nakon gostujućeg slavlja 2-0 očekivala se Realova rutinska pobjeda. Međutim, hrabri gosti su na poluvremenu vodili 1-0, a u 60. minuti uzdrmali okvir gola. U nastavku susreta Real se uozbiljio okrenuvši rezultat, a u posljednjim trenucima gosti su izborili remi.

Fuenlabrada je povela u 25. minuti golom Luisa Mille kojem je pomogla loša reakcija Keilora Navas. Korak do senzacije gosti su bili u 60. minuti kada je Daniel Diaz uzdrmao gredu. Izjednačio je Borja Mayoral u 62. minuti, a isti je igrač osam minuta kasnije doveo domaćine u vodstvo. Konačnih 2-2 postavio je Alvaro Suarez u 89. minuti.

Real je nastupio bez glavnih igrača, pa tako nije bilo Ronalda, Modrića, Ramosa, Benzeme, Isca... Od prve minute je zaigrao oporavljeni Mateo Kovačić koji je na terenu proveo 80. minuta.

U osminu finala su se plasirali i Leganes, Celta, Levante i Numancija.

Celta je u prvom susretu na gostovanju pobijedila Eibar 2-1, a potom na svom travnjaku slavila 1-0 golom Iaga Aspasa u 90. minuti.

Leganes je pobijedio drugoligaša Real Valladolid 1-0 i tako potvrdio pobjedu 2-1 iz prve utakmice. Pogodak odluke zabio je Tito u 34. minuti.

Malaga nije uspjela nadoknaditi poraz 1-2 iz prve utakmice protiv drugoligaša Numancije. Utakmica na La Rosaledi je završila 1-1 i Numancija ide dalje. Domaćin je poveo u 18. minuti golom Adriana, a izjednačio je Unai Elgezabal u 53. minuti.

REZULTATI:

Leganes - Real Valladolid (II)  1-0 (prva utakmica 2-1)
Malaga  - Numancia (II)         1-1 (1-2)
Real Madrid - Fuenlabrada (III) 2-2 (2-0)
Celta Vigo  - Eibar             1-0 (2-1)
Levante - Girona                1-1 (2-0)

U srijedu:
Barcelona - Real Murcia (III)  (prva utakmica 3-0)
Real Sociedad - Lleida Esportiu (III) (1-0)
Sevilla - Cartagena (III)    (3-0)
Athletic Bilbao - Formentera (III)  (1-1)
Atletico Madrid - Elche (III)   (1-1)
Las Palmas - Deportivo Coruna  (4-1)

U četvrtak:
Alaves - Getafe (1-0)
Villarreal - Ponferradina (III) (0-1)
Espanyol  - Tenerife (II)  (0-0)
Real Betis - Cadiz (II)  (2-1)
Valencia - Real Zaragoza (II)  (2-0)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije