Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skokovi u vodu

Mateju Neveščaninu i Davidu Ledinskom malo nedostajalo za finale u Fukuoki

Fukuoka 2023 World Aquatics Championships
MARKO DJURICA/REUTERS
15.07.2023.
u 14:37

Za svojih šest kvalifikacijskih skokova s visine od tri metra njih dvojica su zaradila 335,73 bodova, plasiravši se na 15. mjesto, a posljednji koji su ušli među 12 finalnih parova bili su Švicarci Suckow i Dutoit s rezultatom 342,69

Samo 6,96 bodova nedostajalo je našim mladim skakačima u vodu, 16-godišnjem Mateju Neveščaninu i 19-godišnjem Davidu Ledinskom, da se plasiraju u finale sinkroniziranih skokova na SP-u u Fukuoki. Za svojih šest kvalifikacijskih skokova s visine od tri metra njih dvojica su zaradila 335,73 bodova, plasiravši se na 15. mjesto, a posljednji koji su ušli među 12 finalnih parova bili su Švicarci Suckow i Dutoit s rezultatom 342,69.

Uvjerljivo najbolji bili su Kinezi Wang i Long koji su skupili čak 451,44 bodova i jedini su prešli granicu od 400 bodova. Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima kojemu je Fukuoka po drugi puta domaćin (prvi put je to bilo 2001.) počelo je u petak, a za nas najzanimljiviji dio, onaj u muškom vaterpolu, kreće u ponedjeljak.

VEZANI ČLANCI:

U prvom dvoboju (od 9 sati HTV 2) izabranici Ivice Tucka za suparnika će imati reprezentaciju Argentine. Trebao bi to za naše momke biti tek nešto jači trening i priprema za srijedu kada im dolazi najvažnija utakmica u skupini, ona s Mađarskom. 

VIDEO Požar je poharao cijelo brdo kraj Šibenika. Preživio samo grb Hajduka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije