Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI FERRARIJEV BOLID

Massa: Ovo je naša nova beba

Massa Alonso
AFP
28.01.2010.
u 18:48

Brazilac Felipe Massa i Španjolac Fernando Alonso činit će sljedeće sezone vozački tandem Ferrarija, talijanske F1 momčadi koja je danas (četvrtak) predstavila svoj novi bolid.

Na ceremoniji predstavljanja Massa i Alonso bili su glavne zvijezde, uz naravno sam bolid, na kojem dominira reklama za banku Santander koja je "ušla" u Ferrari zajedno s Alonsom.

- Danas smo dobili novu bebu - komentirao je Massa aludirajući na novi bolid.

- Ali želimo da ona sazrije brzo, ne poput prave bebe - dodao je Brazilac, koji je prošle sezone imao tešku nesreću na Velikoj nagradi Mađarske koja je zamalo ugrozila njegov život, pa tako i karijeru.

- Zaista sam imao nevjerojatnu nesreću i sretan sam što sam preživio. Sigurnost je nešto na čemu stalno treba raditi. Mi svi vozači moramo zajedno nastaviti raditi na tomu i pridonijeti većoj sigurnosti na stazi. Na osobnoj razni zaista sam sretan što nesreća nije nikako utjecala na moj posao koji obožavam - rekao je Massa koji je upitan i za komentar novog momčadskog kolege koji je zamijenio Kimija Räikkönena.

- Imam vrlo snažnog momčadskog kolegu. Ali ja sam puno puta dokazao da sam borac koji je sposoban pobijediti svakoga, a uvijek sam imao jaku konkurenciju. Očekivanja uoči svake sezone su velika, kao i što je to slučaj s novim vozačem koji stigne u momčad. Naš je cilj raditi kvalitetno zajedno i složno kao momčad.

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:02 28.01.2010.

Najbolje zelje Masi za nadolazecu sezonu, da osvoji naslov koji mu je trebao pripasti 2008!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije