Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA MADRID

Martić dobila hrvatski dvoboj u osmini finala, Vekić morala odustati

Petra Martić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
08.05.2019.
u 20:38

Martić će u četvrtfinalu igrati protiv osme igračice svijeta Amerikanke Sloane Stephens

U hrvatskom dvoboju osmine finala WTA turnira Mutua Open u Madridu Petra Martić je prošla Donnu Vekić, koja je zbog ozljede predala meč kod rezultata 4:6, 6:3, 3:0 za Petru. 

Martić je bolje otvorila meč, povela s 3:0 i 4:1, no onda je Osječanka dobila čak pet gemova u nizu i riješila prvi set u svoju korist s 6:4.

I u drugom setu je Petra započela s vodstvom od 2:0, Donna je izjednačila na 2:2, a potom je Dućanka nanizala tri gema zaredom, da bi Vekić uzela podužu stanku zbog medicinske pomoći.

To joj nije pomoglo, jer je Martić dobila drugi set s 6:3, a nakon što je izgubila prva tri gema u trećem setu, Vekić je predala meč. 

Bio je to njihov prvi međusobni dvoboj. 

Martić će u četvrtfinalu igrati protiv osme igračice svijeta Amerikanke Sloane Stephens, protiv koje ima dva poraza jer je Amerikanka bila bolja na Australian Openu ove godine i Cinncinatiju 2013. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije