Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska liga

Marseille pred svojim navijačima na Velodromeu izgubio od Reimsa

Marseille
Foto: PA/Pixsell
10.08.2019.
u 23:51

Hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car za Marseille je odigrao je cijeli susret i jednom je zaprijetio protivnicima, no njegov pokušaj glavom u 89. minuti otišao je iznad grede

Na startu francuskog prvenstva nogometaši Angersa u subotu su na svom terenu protiv Bordeauxa slavili s 3-1. Strijelci za Angers bili su Jeff Reine-Adelaide (27), Mathias Pereira Lage (33) i Thomas Mangani (45), a jedini pogodak za Bordeaux postigao je Nicolas de Preville (4).

Branič Mateo Pavlović odigrao je za Angers cijeli susret, a bivši Hajdukov veznjak Toma Bašić igrao je za Bordeaux drugo poluvrijeme, a u 70. minuti mogao se upisati u strijelce, ali je njegov udarac obranio vratar domaćina.

Nogometaši Marseillea razočarali su na startu prvenstva, u subotu su pred svojim navijačima na Velodromeu izgubili od Reimsa s 0-2, a strijelci za goste bili su Boulaye Dia (58) i Hyun Jun Suk (90). 

Hrvatski stoper Duje Ćaleta-Car za Marseille je odigrao je cijeli susret i jednom je zaprijetio protivnicima, no njegov pokušaj glavom u 89. minuti otišao je iznad grede.

Dan ranije Lyon je kao gost uvjerljivo svladao Monaco s 3-0. Pogotke za Lyon postigli su Dembele (5), Depay (36) i Tousart (80). Monaco je od 30. minute bio s igračem manje nakon što je isključen Fabregas, a bivši vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić nije konkurirao za nastup u momčadi Monaca.

U nedjelju su na programu utakmice Lille - Nantes, Strasbourg - Metz i Paris SG - Nimes.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije