Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Marokanska zvijezda Aouita dolazi na miting Agrama

utrka
Foto: Igor Kralj/Pixsell
02.04.2018.
u 23:45

Marokanac neće trčati već dolazi u svojstvu trenera atletske reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirata

Nekadašnja velika zvijezda svjetske atletike, Said Aouita, potvrdio je dolazak na Međunarodni atletski miting Agrama, koji će se održati 5. svibnja. Said je 80-ih rušio svjetske rekorde na 1500, 2000, 3000 i 5000 m.

Naravno, 58-godišnji Marokanac neće trčati već dolazi u svojstvu trenera atletske reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirata.

S obzirom na to da njegovi atletičari uglavnom trče srednje pruge, bit će to veliki izazov za dva trenutačno najboljeg hrvatskog dugoprugaša Marina Bloudeka, koji će trčati na 800 metara, te Svena Cepuša koji će trčati na 1500 metara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije