Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA RUJEVICI

VIDEO Marko Livaja nije trenirao s hrvatskom reprezentacijom

Rijeka: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
06.06.2023.
u 18:40

Kako je bilo na treningu, pogledajte u videu koji je snimio naš novinar Željko Janković.

Komentara 6

LA
lajh1985
18:47 06.06.2023.

Zasto nije naslov samo sa reprezentacijom , a ne sa hrvatskom reprezentacijom kao da mi ne znamo da je Marko Livaja nas igrac?

Avatar fakinn
fakinn
19:06 06.06.2023.

Trebao je bit odavno izbacen kad je pjevao "I purgera i riječana I šakama i nogama I bocama i letvama sve za našeg hajduka." Video dostupan na yt

DE
derin
19:09 06.06.2023.

To je sramotno i tužno, da par pojedinaca ovo čini reprezentaciji! Pa što je jučer osiguranje radilo izgleda, što nije odmah te likove udaljilo ili se prekinulo trening!? Je li se itko iz Rijeke danas ogradio i osudio ono jučer!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije