Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRŠILI KODEKS PONAŠANJA

Marko Livaja i Danijel Subašić prijavljeni disciplinskom sucu HNL-a

Livaja
Printscreen
07.12.2021.
u 13:35

"Na temelju ovlasti iz propozicija natjecanja HT Prve lige, povjerenik za natjecanje prijavio je Livaju i Subašića disciplinskom sucu zbog neprimjerenog ponašanja i povrede kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika", objavljeno je na službenoj stranici HNL-a.

Povjerenik za natjecanje HT Prve lige Josip Brezni prijavio je po službenoj dužnosti Marka Livaju i Danijela Subašića, igrače HNK Hajduk, disciplinskom sucu HT Prve lige.

"Na temelju ovlasti iz propozicija natjecanja HT Prve lige, povjerenik za natjecanje prijavio je Livaju i Subašića disciplinskom sucu zbog neprimjerenog ponašanja i povrede kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika", objavljeno je na službenoj stranici HNL-a.

Livaja i Subašić nakon pobjede nad Dinamom u Maksimiru u jednom su noćnom klubu pjevali neprimjerene pjesme u kojima se vrijeđa zagrebački klub.

Jučer se o ovoj temi oglasio i Hajduk.

"Kao klub prema svojim igračima postupit ćemo sukladno internom disciplinskom pravilniku", stoji u priopćenju Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar gremo20
gremo20
14:32 07.12.2021.

par utakmica zabrane i novčana kazna tako da više nikada ovo ne ponove...i kao upozorenje svima ostalima!

SS
sokac sa drave
16:45 07.12.2021.

Raider00--i sada kada si pomislio da ste sve uzeli pod svoje da ste okupaciju sproveli uspjesno onda dolazi spoznaja da si se ukakio.

BS
Berekin ST
15:54 07.12.2021.

I zasluzili su kaznu ... a sad valja Rijeku izbacit u drugu ligu zbog lose organizacije utakmice sa hajdukom jer su im navijaci cak dva puta presli ogradu i fizicki pokusali napadt igrace a dodatno ih treba ismijat jer suu sami dobili triske. Zatim triba sa livajom i subasicem jednako kaznit sve igrace dinama jer su na treningu odobravali i odgovarali na bbbove povije"ubi tovara"... nac cemo nesto i sibeniku koje treba kaznit jer su torcidi vikali "tovarske picke" a zbog toga jer su i sami tovari tribaju sami sebe trisnit. Mogu se podtedit triske ako mogu sami sebe puknit nogom u guzicu. Nac ce se svima ponesto jedino mislim da Hrvazski dragovoljac nema pa bi ih proglasio prvakom i posla u kvalifikacije za Ligu prvaka... lipo je vidit da nema izjava brace Dalton iz Medjugorja vec svoju prljavstinu plaze preko svojih veza u HNSu. Zmija nije toliko opasna dok sikce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije