Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARK KATIC:

Tako je to, nekada sve uđe, a nekada ništa. To je igra centimetara

Medveščak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
05.01.2016.
u 08:05

'Nije nam bilo u planu nadmudrivati se s jednom od najboljih momčadi lige po pitanju specijalnih momčadi, no kriterij suđenja nas je sve ostavio s malo upitnika.'

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka u 48. ovosezonskom nastupu u KHL-u pretrpjeli su i 27. poraz izgubivši u Ledenoj dvorani od Jokerita 2:4 (1:0, 0:3, 1:1) u suretu prepunom isključenja.

– Nije nam bilo u planu nadmudrivati se s jednom od najboljih momčadi lige po pitanju specijalnih momčadi, no kriterij suđenja nas je sve ostavio s malo upitnika. Njihova dva pogotka u igri s igračem više su napravila razliku. Sretan sam s načinom na koji smo započeli utakmicu, kako smo se borili do samoga kraja, kazao je trener Medveščaka Gordie Dwyer.

Njegova momčad je povela golom Marka Katica u prvoj trećini netom nakon što su se finskom sastavu vratila dva kažnjena igrača. Slijedio je preokret, Niko Kapanen je poravnao u prvoj minuti nastavka, a Atte Oktamaa je doveo Jokerit u vodstvo. Topi Jaakola je krajem drugog dijela povisio na 3:1, a Ville Lajunen na samom početku treće trećine iskoristio situaciju s dva igrača više na ledu za Jokerit za 4:1. Do kraja susreta Medveščak je uspio samo ublažiti poraz preko Colbyja Genowaya.

– Tako je to u hokeju, nekada sve uđe, a nekada ništa. To je igra centimetara. Sretan sam s našim pristupom u zadnjoj trećini i mislim da na tom tragu moramo nastaviti dalje – kazao je Mark Katic.

Medveščak je pao na deveto mjesto na ljestvici Zapadne konferencije sa 65 bodova, dva manje uz utakmicu više od osmog Slovana iz Bratislave koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, dok je Jokerit sa 81 bodom iz 43 susreta na vrhu skupine Boborov, odnosno drugi na Zapadu. Za dva dana Medveščak će gostovati u Rigi kod Dinama.

>> Medveščak sve dalje od doigravanja, u Ledenoj slavio i Jokerit!

Komentara 3

Avatar Oneill
Oneill
09:34 05.01.2016.

Medvescak pobjedjuje sam sebe zbog lose discipline .

FU
FULL
20:19 05.01.2016.

Jokerit je jučer pokazao najbolji hokej od gostujućih klubova u Ledenoj u tri godine KHL-a, za svaku pohvalu. Opaska na loše suđenje je neutemeljena ali standardna kod poraza svakog trenera i trošenje energije na nebitne stvari kad u "kući" ništa ne štima. Sutra protiv Rige čisti poraz, sve osim toga će biti veliko "iznenađenje"?!

Avatar Vucibatina
Vucibatina
21:14 06.01.2016.

Riga je dobila petardu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije