Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA

Medveščak sve dalje od doigravanja, u Ledenoj slavio i Jokerit!

Medveščak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/10
04.01.2016.
u 22:40

Finci su slavili 4-2 (0-1, 3-0, 1-1) i to je ukupno za Medveščak 27. poraz

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka u svom su 48. ovosezonskom nastupu u KHL-u ove sezone pretrpjeli 27. poraz izgubivši na svom ledu od Jokerita sa 2-4 (1-0, 0-3, 1-1).

Medveščak je poveo u završnici prve trećine golom Marka Katica (19:41) netom nakon što su se finskom sastavu vratila dva kažnjena igrača, Medveščak je čak 1:45 minuta imao dva igrača više na ledu. Nažalost, početak druge trećine donio je preokret, Niko Kapanen (20:46) je poravnao već u prvoj minuti, a Atte Oktamaa (23:46) je vrlo brzo doveo Jokerit u vodstvo.

Topi Jaakola (36:20) je krajem drugog dijela povisio na 3-1, a Ville Lajunen (40:26) je na samom startu treće trećine iskoristio situaciju s dva igrača više na ledu za Jokerit za 4-1. Do kraja susreta Medveščak je uspio samo ublažiti poraz preko Colbyja Genowaya (48:43).

Medveščak je sada deveti na ljestvici Zapadne konferencije sa 65 bodova, dva manje uz utakmicu više od osmog Slovana iz Bratislave koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, dok je Jokerit sa 81 bodom iz 43 susreta na vrhu skupine Boborov, odnosno drugi na Zapadu.

Za dva dana Medveščak će gostovati u Rigi kod Dinama.

>> Medvjedi s Jokeritom za prve bodove u 2016.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije