Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE NA POLJUDU

Mario Stanić novi kandidat za sportskog direktora Hajduka

Split - Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/14
04.04.2016.
u 08:38

– Nisam nezadovoljan rezultatom, bilo je važno vidjeti da su svi profesionalci u svom poslu – kazao je novi predsjednik NO-a Hajduka Marasović nakon remija sa Splitom.

Počast legendarnom vođi Torcide Žanu Ojdaniću, koji je poginuo u subotu, osjećala se tijekom cijelog gradskog derbija u kojem su Split i Hajduk odgirali bez golova. Hajdukovi navijači, u spomen na Žana, prešutjeli su prvo poluvrijeme, u drugom su navijali za Žana i Hajduk... A ono što su igrači prikazali na travnjaku neće biti baš često spominjao, u nogometu se za ovakve utakmice kaže “realan rezultat”. Može i “utakmica je bila prava prvenstvena”...

Igralo se s dosta ritma

I Split i Hajduk imali su po nekoliko prigoda, najbolju su imali “bijeli” u posljednjoj minuti kada je Joel Barcenas, Panamac u dresovima Splita, s gol linije izbio udarac Jeffersona. Bilo je i nekih minijatura poput one Petra Mišića u 64. minuti kada je loptu proturio kroz noge Biljiju i Jeffersonu, uposlio Franjića, ali njegov udarac Kalinić je s lakoćom ukrotio. Splitova najbolja prigoda bila je Arroyova, bio je sam na pet metara od Kalinića, ali nije pogodio...

– Igralo se s dosta ritma, agresivnosti, ali kad povučem crtu mogu reći da je neodlučeno fer i korektno. Neke zamišljene stvari nismo sproveli. Split želim sve najbolje u ostvarivanju ciljeva – kazao je Hajdukov trener Damir Burić.

Splitov trener Goran Sablić žalio je za pobjedom.

Prilika u zadnjoj minuti

– U drugom poluvremenu bili smo bolji od Hajduka, oni do one posljednje minute kad smo se spasili nisu imali prigodu. Nisam zadovoljan, jer nismo osvojili tri boda – rekao je Sablić.

Zanimljivije od zbivanja na travnjaku bilo je pratiti što se događalo u ložama. Hajdukovi čelnici, koji su inicirali promjene u Poljudu, Slaven Marasović, Ante Šalinović i Anthonya Marinov sjedili su u glavnoj loži, a u onoj dodatnoj, uz tu glavnu, smjestili su se Ljubo Pavasović-Visković, Marin Brbić, Goran Vučević te član NO-a Denis Kosor, koji nije dao svoj glas za smjene što su se dogodile u petak. S njima je sjedio i Saša Bjelanović, jedan od onih za koje se spominje da bi mogao biti novi sportski direktor. Sada su mu akcije vjerojatno pale. Inače, kao jedno od imena za novog sportskog direktora pojavljuje se i Mario Stanić.

– Nisam nezadovoljan rezultatom, bilo je važno vidjeti da su svi profesionalci u svom poslu – kazao je novi predsjednik NO-a Hajduka Marasović.

>> Split i Hajduk odigrali bez pogodaka, Torcida odala počast Žanu Ojdaniću

Komentara 7

VK
vječni krojf
09:24 04.04.2016.

Citam ta imena igraca i uocavam da ima jako puno Splitskih Tica u satavima.Jefferson,Biljij,Barcenas.Arroyova,drugi se ne spominju.Ja mislio da samo Dinamo nema svoje Tice,kad ono... da ne nabrajam.Blago Hajdukovcima dobice pravog sportskog direktora,i to Dinamovca.Konacno su izgleda shvatili da imm samo Dinamo moze pomoci.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:02 04.04.2016.

Nema potrebe komentirati igru jer to nikoga ne zanima. Vazna je atmosfera i bakljada, kakav nogomet. Stari DInamovac spasava hajdug .... a tko bi drugi haha

DU
Deleted user
12:56 04.04.2016.

Mari Stanić je to zaslužio stalnim pisanjem kolumna protiv Mamića i HNS-a.Time je dokazao svoju stručnost za poziciju sportskog direktora Hajduka,ostalo je nevażno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije