Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kovačevo iznenađenje

Mario Šitum: Šokiran sam pozivom u reprezentaciju!

Mario Šitum
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
25.05.2015.
u 14:30

Nakon što je o pozivu doznao od Goalova novinara, Šitum se sjetio da bi Spezia još 9. lipnja mogla igrati kvalifikacije za prvu ligu.

Mario Šitum najveće je iznenađenje na reprezentativnom popisu Nike Kovača. Hrvatski izbornik pomno je pratio ovosezonske predstave krilnog napadača Spezije te mu uručio poziv za reprezentativne dvoboje protiv Gibraltara i Italije.

"Ne mogu vjerovati! Odakle vam ta informacija, pa nisam imao pojma za ovo!" nespremno se iz Spezije za Goal javio Mario Šitum.

No, onda se i sjetio nečega...

"Joj, pa mi možda u to vrijeme igramo kvalifikacije za ulazak u Serie A. Sutra nam je prva utakmica s Avellinom, a ako prođemo, onda su pred nama 29. svibnja i 2. lipnja dvoboji s Bolognom. No, kada bismo i u tim utakmicama pobijedili, igrali bismo dvije utakmice finala koje su na rasporedu 5. i 9. lipnja."

Znači, postoji mogućnost da vas Spezia ne pusti u reprezentaciju?!

"Ma stvarno sada nemam pojma. Nisam mogao ni sanjati da ću dobiti poziv u reprezentaciju. Ali, ponosan sam i počašćen ovim pozivom, ovo je vrh moje karijere", rekao je Šitum.

Cijelu reakciju Marija Šituma na Kovačev poziv pročitajte na portalu Goal.com.

>>Niko Kovač obznanio s kojim igračima ide na Italiju. Na popisu nema Modrića!

Komentara 31

DU
Deleted user
15:08 25.05.2015.

Svi smo sokirani, osim Maminja:-)..

IK
Ikonoklast
14:45 25.05.2015.

Da će biti pozvan Šitum već se zna mjesecima. Naši "mediji" ga hvale već mjesecima (igrača iz druge lige??? dok masa igrača iz poznatijih i boljih liga su ignorirani) Dobro igra u SERIJI B???, al je igrač DINAMA, na posudbi u SERIJI B, a Zoran je rekao prije mjesec dana da mu Šitum unatoč svemu ne treba, ali bome ga treba prodati jel? Halo kume...koja prčija od HNS-a, medija i svega, kako su svi povezani prljavim mitološkim novcem i foteljama...nisu zaslužili niti jednu prodanu ulaznicu...Ko ne vjeruje u ovo neka pogleda zadnje slučajeve, klase Zelenika, Šimunović i Pivarić...svi odreda poznavi u "repku" al nekad te čak i ona ne može prodat..strašno.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:55 25.05.2015.

nisi jedini!mamicu odlazi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije