Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Dinama

Cvitanović: Moramo se pobrinuti za terene za normalan nogomet

Novigrad - Dinamo
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/11
31.10.2017.
u 18:28

- Imali smo svoje prilike danas, ali nismo ih iskoristili. Uvjeti su bili dosta loši, nismo mogli razviti pas igru.

Dinamo se teškom mukom plasirao u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa. Modri su gostovali u Novigradu, drugoligaš im je pružio veliki otpor i stigao do jedanaesteraca, ali više od toga nije mogao.

Lider HNL-a bio je bolji u raspucavanju i slavio 3:2.

- Imali smo svoje prilike danas, ali nismo ih iskoristili. Uvjeti su bili dosta loši, nismo mogli razviti pas igru. Ne govorim to kao opravdanje, ne krivim nikoga. Zapravo svaka čast Novigradu jer znam u kakvim uvjetima rade. Čestitam im što su pokazali srce i požrtvovnost, ali svi skupa se moramo pobrinuti da imamo terene za normalan nogomet. Na ovakav način gubimo na kvaliteti, rekao je poslije utakmice trener Dinama Mario Cvitanović pa dodao:

Novigrad - Dinamo
1/13

- Na kraju smo imali lutriju penala. Najbitniji je prolazak i to smo zatvorili. Ovdje nikome ne bi bilo lako proći. Malo me ljutilo to što nismo uspjeli ranije riješiti. Još jednom čestitke domaćinu na fantastičnoj borbi i mojim igračima na prolasku u Kupu.

Komentara 2

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
19:45 31.10.2017.

kakvi igrači takvi i tereni

RI
ribar110
19:57 31.10.2017.

A kod penala teren bas i nema veze...divno su pucali i jedni i drugi..trava je proplakala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije