Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters

Marin Čilić protiv prvog igrača svijeta za finale u Šangaju

Marin Čilić i Rafael Nadal
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.10.2017.
u 12:54

Čilić je s Nadalom do sada igrao pet puta i samo ga je jednom pobijedio

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić igrat će u polufinalu teniskog ATP turnira iz Masters serije u Šangaju protiv prvog tenisača svijeta, Španjolca Rafaela Nadala. On je u četvrtfinalu svladao Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:4, 6:7, 6:3.  

Čilić je s Nadalom dosad igrao pet puta i samo ga je jednom pobijedio. Zadnji put su igrali jedan protiv drugoga u Acapulcu ove godine i tada je Španjolac slavio sa 6:1,6:2, a jedinu pobjedu hrvatski tenisač je upisao 2009. godine. 

Čilić je plasman u polufinale osigurao pobjedom nad  Španjolcem Albertom Ramos-Vinolasom od 6:3, 6:4. Hrvatskom tenisaču to je prvi put u Šangaju, a treći put u karijeri da je došao do polufinala na turnirima Masters serije 1000 .  

Komentara 3

GU
General_U
14:51 13.10.2017.

dobit će ga čilić bez problema ide čile u top tri igrača na svitu...ne gledam njegove mečeve nitko ne može izživcirat kao on,ali evoga u samom vrhu čestitam marine i sritno u finalu nadal je već odrađen....

Avatar Bearserker
Bearserker
14:39 13.10.2017.

Pa vi jos vijerujete da taj zna igrat tenis!!Pa niste u ercegovini valjda!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije