Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski ribolov

Marijo Kozina iz Velića osvojio vrijedne međunarodne nagrade

Marijo Kozina
Foto: Ferata.hr
28.04.2018.
u 17:36

Marijo je sudjelovao na nekoliko prestižnih europskih natjecanja za najbolju umjetnu muhu vezano za sportski ribolov

Marijo Kozina iz Velića – zaljubljenik u sportski ribolov, ribič mušičar i spiner na rijeci Cetini i njenim pritocima, ostvario je značajan uspjeh, piše Ferata.hr.

Marijo je na području Republike Hrvatske u nekoliko navrata osvajao mnoge vrijedne nagrade na natjecanjima u organizaciji magazina Sportski ribolov, a ove godine se okušao i na međunarodnim natjecanjima u vezanju i prezentiranju umjetnih muha, te ostvario značajan uspjeh.

Naime, Marijo je sudjelovao na nekoliko prestižnih europskih natjecanja za najbolju umjetnu muhu vezano za sportski ribolov, odnosno disciplinu mušičarenje (vezanje kreacija umjetnih muha ) na slatkim vodama i osvojio tri vrlo vrijedne nagrade.

Na European Fly Fishimg Association (EFFA) Marijo Kozina osvojio je 2. mjesto u kategoriji Dry Fly i 3. mjesto u kategoriji Nymph. Također, na 31 ‘Slovenian Open Fly Tying Championship 2018’ osvojio je 2. mjesto u kategoriji Nymph.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije