Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sky sports

Marcelo Brozović oporavio se od ozljede! Hrvat će biti spreman za veliki derbi Serie A

italian soccer Serie A match - Inter - FC Internazionale vs Torino FC
Nderim Kaceli / ipa-agency.net
03.11.2022.
u 20:12

Neumorni 29-godišnji reprezentativac Hrvatske uspješno je sanirao ozljedu, barem tako javljaju talijanski novinari.

Nezamjenjivi član milanskog Intera i vatrenih, Marcelo Brozović, konačno se oporavio od ozljede bedrenog mišića i priključio se momčadskom treningu. 

Talijanski Sky Sports javlja da se Epic Broz potpuno oporavio i da će biti u kadru za derbi protiv Juventusa u Torinu, a na treneru Simoneu Inzaghiju je da odluči hoće li ga koristiti. 

 

 

Do SP-a Brozović još ima nešto vremena kako bi skupio određenu minutažu jer Inter očekuju i susreti protiv Bologne i Atalante, podsjetimo, ozlijedio se 25. rujna na susretu Lige nacija protiv Austrije u Beču.

Talijani smatraju kako neće započeti ogled s Juventusom od prve minute, što je logično, nego će svoju priliku sačekati s klupe za pričuve. 

Standings provided by Sofascore

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

Komentara 1

BE
Berri
21:11 03.11.2022.

Bolje tjedan dana kasnije, nego 1 dan prerano. Broz nam treba svijež, odmoran i željan nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije