Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA METI KRITIKA

Marca oštro po Luki: Modrić je bio potpuno nemoćan. Real pati s Hrvatom koji ne daje balans

LaLiga - Villarreal v Real Madrid
Pablo Morano/REUTERS
23.01.2023.
u 09:22

Hrvatski kapetan nakon svjetskog prvenstva ne igra u formi kakva ga je krasila prošle godine, no sigurni smo da će ubrzo opet zablistati

Madridski Real stigao je do važne pobjede na tradicionalno teško gostovanju u Bilbau kod Athletica, završilo je 2:0 za kraljevski klub. Baski su bili bolja momčad, Thibaout Courtois spasio je goste iz Madrida sjajnim obrana, a Kroos i Benzema su golovima donijeli sva tri boda. Španjolska Marca opet je kritizirala našeg Luku Modrića i smatra kako je pružio još jednu blijedu partiju. 

- Bio je nemoćan učiniti išta u utakmici koja nije bila u Realovim rukama. Ancelotti je uveo Modrića kako bi povratio balans, ali Real je s njim u igri patio kao i bez njega. Ancelotti je kod Athletica na klupi ostavio Modrića i Kroosa te se na teškom gostovanju predstavio s do sada neiskušanim veznim redom s Camavingom, Valverdeom i Ceballosom kako bi pokušao parirati žestini i intenzitetu Athletica. Kockanje se nije isplatilo jer Real se raspao i bio na milost domaćinovim jurišima - piše Marca o nastupu Modrića u zadnjih 20 minuta. 

- Real se iz crne rupe rezultata, ali ne i igre, izvukao bez Modrića. Umjesto njega, priliku su dobili igrači sa zaslugama i svježinom i iskoristili su je. Ali nemojte pokapati Modrića, još je najbolji i brzo će se vratiti u prvu momčad. Vjerojatno već u četvrtak u gradskom derbiju protiv Atletica.

Standings provided by Sofascore

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

T2
Tomo_20
10:15 23.01.2023.

Nebrini te spanjolcici bit ce on jos bolji!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije