Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dopinških testova

Maradona: Liječnik je 1993. nešto stavio u kavu tako smo brže trčali

'Argentina coach Diego Maradona on the touchline Photo: Press Association/Pixsell'
'Mike EgertonPress Association/Pixsell'
23.05.2011.
u 22:45

– Uoči odlučujućih utakmica protiv Australaca nije bilo dopinških testova. Liječnik nam je nešto stavio u kavu i mi smo brže trčali – prisjetio se Maradona kvalifikacija iz 1993. u kojima je Argentina bila bolja od Australije

Tada su Argentinci pobijedili Australiju 1:0 u Buenos Airesu i plasirala se na nogometni SP u SAD. Prva utakmica u Sydneyju završila je 1:1. Legendarni je nogometaš za sve optužio Julija Grondonu, čelnog čovjeka Argentinskog saveza.

– U tim je kvalifikacijama bilo desetak kontrola, a uoči posljednjih dvaju susreta nijedne. Grondona je tada za to znao – dodao je Diego Maradona.

Komentara 2

BO
bomba
23:12 23.05.2011.

Šta si mi u kavu staviooooo, ..

Avatar zanusi13
zanusi13
23:16 23.05.2011.

Ma vuk\'o si ti i tada lobje, šta sada sereš da vam je doktor gurao doping? A ti se jadan opirao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije