Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jupp Heynckes

Manuel Neuer neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji

Manuel Neuer
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
09.05.2018.
u 14:13

Manuel neće igrati ni protiv Stuttgarta niti finale njemačkog kupa - izjavio je Heynckes

Vratar minhenskog Bayerna Manuel Neuer neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, izjavio je u srijedu trener bavarskog kluba Jupp Heynckes dok se njemački vratar pokušava oporaviti od dugotrajne ozljede stopala.

 Neuer, koji je s njemačkom reprezentacijom 2014. osvojio naslov svjetskog prvaka, slomio je kost u stopalu još u rujnu prošle godine i od tada nije igrao, što dovodi u pitanje njegovu fizičku spremu.

Manuel Neuer
1/7

Neuer također neće igrati ni zadnju utakmicu Bundeslige u subotu u kojoj njegov Bayern igra protiv VfB Stuttgarta, kao ni finale njemačkog kupa protiv Eintrachta kasnije ovaj mjesec.

Neuer, kojeg u Bayernu mijenja Sven Ulreich, tek se nedavno vratio treninzima, ali sada opet mora kratko pauzirati.

- Manuel neće igrati ni protiv Stuttgarta niti finale njemačkog kupa - izjavio je Heynckes za "Kicker".

Ako ga kojim slučajem njemački izbornik Joachim Loew stavi na preliminaran popis igrača za SP u Rusiji 15. svibnja, Neuer će imati svega dvije prijateljske utakmice, protiv Austrije i protiv Saudijske Arabije, da se pripremi za prvenstvo koje počinje 14.lipnja.  Mannschaft  igra prijateljsku utakmicu protiv Austrije 2. lipnja, a zatim protiv Saudijske Arabije 8. lipnja.

Loew bi mogao voditi Neuera na pripreme u južnom Tirolu (od 23. svibnja do 7. lipnja) zajedno s još tri vratara Marc-Andreom ter Stegenom, Berndom Lenoom i Kevinom Trappom.

Za sada se čini da se najviše nametnuo vratar Barcelone Marc-André ter Stegen i to posebno nakon nastupa na Kupu konfederacija na kojem je prošle godine slavila Njemačka. 

Njemačka će u Rusiji igrati u skupini F s Meksikom, Švedskom i Južnom Korejom.

Komentara 2

BU
Bubalamala
17:09 09.05.2018.

To Heynskes nije rekao da Manuel Neuer neće igrati u Rusiji jer o tome odlučuje Jogi Löw. Može biti da će igrati protiv Eintrachta u finalu Kupa napisao je Heynskes na internetskoj stranici Bayerna iz Münchena !

MA
Malenkost
08:53 10.05.2018.

U subotu ide u jednu balkansku zemlju da ga se terapira s placentom i gatanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije