Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Dinamov stoper na meti Intera koji želi vratiti i Kovačića

Benković
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
09.05.2018.
u 13:46

Za Dinamova stopera lani se zanimao Celtic, a tražila ga je i dortmundska Borussia

Dinamov stoper, 21-godišnji Filip Benković mogao bi u sljedećem prijelaznom kolu napustiti plave. Naime, veliko zanimanje za Benkovića pokazao je Inter, pišu talijanski Sky Sport i Tuttomercatoweb.

Igrač plavih ove je sezone igrao 24 utakmice u prvenstvu i zabio četiri gola. Za Dinamova stopera lani se zanimao Celtic, a tražila ga je i dortmundska Borussia.

Benković
1/11

Benković je sljedeći na popisu momčadi iz Maksimira koji bi mogao napustiti klub, Sosa je potpisao za Stuttgart, a Ćorić je blizu Rome. Dinamov igrač procijenjen je na 15 milijuna eura.

No Inter u kojem igraju Ivan Perišić i Marcelo Brozović želi vratiti Matea Kovačića. Hrvatski je reprezentativac trenutačno u madridskom Realu, a za milanski je klub igrao od 2013. do 2015. godine.

Mateo je uvijek bio omiljen među Interovim navijačima, a Real bi ga navodno pustio za 30 milijuna eura. Roma još uvijek pregovora oko Ćorićeva transfera, a Dinamu bi trebali platiti osam milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 6

ŽU
žuti
15:22 09.05.2018.

Bogami ako je šacati po Benkovićevim igrama ovo proljeće Dinamo će zaraditi grdnu lovu na njegovoj prodaji! Dakako da nije on jedini "zaslužan" za kišu primljenih golova, pa neka mu je sretan put!

ZI
zizi10
15:53 09.05.2018.

prodati benkovića jer kako igra, neće biti štete za obranu dinama, ali kod kupnje staviti uvjet da kupac uzme s njime još i stojanovića i lecjaksa (besplatno naravno)....a i rahmani bi mogao u tom gratis paketu i onda iznova stvaratii momčad, naravno s novim trenerom jer jurčević pojma nema

BI
binki
14:31 09.05.2018.

Proooodaaaaaajjjj lopinooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije