Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI ROSSONERI

VIDEO Mandžukić plijenio pažnju u Beogradu i dobio zanimljivo pitanje o Marakani

AC Milan/Instagram
17.02.2021.
u 23:05

Svi su htjeli izjave od 'Balkanskog trojca', ali oni nisu bili pretjerano raspoloženi. Rebić je tek mahnuo novinarima, a Ibra i Mandžo nisu ni pokušali.

U šesnaestini finala Europske lige u četvrtak će se na beogradskoj Marakani sastati AC Milan i Crvena zvezda. Rossoneri su već stigli u srpski glavni grad, a posebnu su pažnju privukli Zlatan Ibrahimović, Ante Rebić  i Mario Mandžukić.  

Svi su htjeli izjave od njih, ali oni nisu bili pretjerano raspoloženi. Rebić je tek mahnuo novinarima, a Ibra i Mandžo nisu ni pokušali. 

Jedno od pitanja novinara bilo je upućeno baš Mariju Mandžukiću. 

- Hoćete li opet zabiti? - upitali su ga. 

Naime, podsjetimo, Mandžo je na Marakani Hrvatskoj donio veliku radost kada je zabio  u kvalifikacijskoj utakmici za SP 2014. Bila je to 53. minuta susreta, Srna je sjajno vidio samog Mandžukića koji je bez problema matirao srpskog vratara. Utakmica je nažalost završila 1:1, a bila je to ona ista na kojoj je Joe Šimunić dobio crveni karton.

>> Možete pogledati dolazak igrača od 24:00:

>> Podsjetite se na Mandžin gol:

Ključne riječi

Komentara 5

CA
cortesova arkebuza
07:01 18.02.2021.

Tako je Džo, samo je jedan Mario Mandžukić.💪

DI
Diesel
08:24 18.02.2021.

Gdje im je van Basten?

DU
Deleted user
08:33 18.02.2021.

Igrač utakmice a potez stoljeća.. heroj JOE.Kako je lipo složia onog talibana....ka metar drva.Nezaboravno!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije