Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie a

Mandžukić bolji od Badelja, cirkus s VAR-om

Juventus Fiorentina
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
09.02.2018.
u 22:54

U dresu stare dame 500. nastup upisao je legendarni Gianlugi Buffon, piše Goal.

Juventus je u 24. kolu talijanske Serie A u Firenzi s 2:0 pobijedio Fiorentinu, a 500. nastup u dresu stare dame upisao je legendarni Gianlugi Buffon, piše Goal.

U 18. minuti sudac je nakon (dvojbenog) igranja rukom Chiellinija prvo dosudio jedanaesterac za Fiorentinu, no nakon trominutnog dogovora s ostalim sucima te upotrebom VAR tehnologije Marco Guida je ipak promijenio mišljenje te opravdano dosudio zaleđe. Najbolju priliku u prvom poluvremenu imao je Dias u 38. minuti kada je nakon odlično odigrane kontre silovitim udarcem pogodio vratnicu. Na poluvrijeme se otišlo bez golova, a Juventus je u prvom poluvremenu uputio samo jedan udarac, a posljednji put igrači Massimiliana Allegrija su takav učinak zabilježili u kolovozu 2015. godine protiv Rome.

Juventus Fiorentina
1/15

Iz prve prave prilike u drugom poluvremenu Juventus je došao do vodećeg gola. Prekršaj na rubu kaznenog prostora u 56. minuti napravio je Badelj, a nakon što je izborio prekršaj, Bernardeschi je ljevicom pogodio vratarev kut te zabio svojoj bivšoj momčadi.Bernardeschi je protiv Fiorentine šesti put našao mjesto u početnoj postavi, a u tih šest utakmica postigao je četiri gola.

U 71. minuti Fiorentina je imala odličnu priliku za izjednačenje, ali odličnom intervencijom gol Juventusa sačuvao je Buffon. Četiri minute kasnije Badelj je pucao s dvadesetak metara, no njegov je udarac preusmjerio Benassi. Konačan rezultat je u 86. minuti svojim 14. golom postavio Gonzalo Higuain. Juventus je s nova tri boda barem na 24 sata preuzeo prvo mjesto na tablici. Badelj je kod domaćina, kao i Mandžukić kod gosta odigrao cijelu utakmicu. Derbi kola u subotu od 20:45, u Napulju igraju Napoli i Lazio.

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:31 10.02.2018.

Bravo Mandzo!!!! Hrvatska Legendo !!!Pozdrav iz Hrvatske Strizivojne!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije