Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIZIK BEZ ISPLATE

Mandžo se nije dokazao u Milanu, ubrzo bi mogao čak i napustiti talijanski klub

Beograd: Mandžukić i Rebić od prve minute na Marakani
M.M./PIXSELL
28.03.2021.
u 15:47

Na kraju se pokazalo da su i najveći pesimisti bili u pravu, jer je Mandžo u dva mjeseca za Milan upisao tek 148 minuta u pet utakmica

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić bi jako brzo mogao završiti svoju epizodu u redovima Milana, piše Germanijak.

Mandžukić je zimus stigao u Milan kao neka vrsta zamjene za Zlatana Ibrahimovića. Navijači su taj transfer dočekali s oduševljenjem jer svi pamte njegove ratničke partije u dresu velikog rivala Juventusa.

Međutim, zabrinutost mnogih u klubu je bila vezana za fizičko stanje igrača koji skoro 10 mjeseci nije odigrao natjecateljsku utakmicu, točnije 7. ožujka 2020. godine kad je na terenu proveo 68 minuta u susretu tadašnjeg kluba Al-Duhaila protiv Al-Sailiya.

Na kraju se pokazalo da su i najveći pesimisti bili u pravu, jer je Mandžo u dva mjeseca za Milan upisao tek 148 minuta u pet utakmica.

Uprava Milana se odlučila na rizik s bivšim hrvatskim reprezentativcem, a trenutno im se to i nije isplatilo.

U siječnju je Mario potpisao šestomjesečni ugovor, a u medije je plasirana vijest kako se on automatski obnavlja na još jednu sezonu ako Milan izbori Ligu prvaka. Međutim, prema zadnjim informacijama koje je plasirao MilanNews.it ta informacija nije točna. Naime, na kraju sezone će se Mandžukiću produžiti ugovor samo ako to klub odluči.

Drugim riječima, pred bivšim hrvatskim reprezentativcem je 10 utakmica koje će odrediti njegovu budućnost u Milanellu ili laički rečeno teren će odrediti o produženju ugovora.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
matkopeic
13:58 29.03.2021.

Manđo je napravio saltomortale odlaskom iz repke. nema predaje.

RO
roland
12:46 29.03.2021.

Mandžukić je prestao igrati ozbiljan nogomet kada je otišao Arapima. Onda je još imao 10 mjeseci stanke. Pa adaptacija na novu sredinu...Da nije fizički superioran i da nema ratnički mentalitet, u opisanoj bi situaciji potpuno potonuo. Neka trenira u Milanu, novac je odličan, a bez jakog treninga ionako ne može.

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
19:27 28.03.2021.

Treba potpisati za Hajduka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije