Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka ojačala napad

Mance: Jelić je tip napadača kakav nam je falio

Foto: NK Rijeka
24.07.2017.
u 15:07

Rijeci je to već peto predstavljanje ovog ljeta - ranije su već došli Heber (Slaven Belupo), Gomelt (Bari), Đoković (Spezia), Punčec (Union Berlin), a iz Šerifa se vratio Kvržić.

Dva dana uoči prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka s Red Bull Salzburgom, Rijeka je predstavila novo pojačanje, i to baš iz austrijske lige. Iz bečkog Rapida stigao je na jednogodišnju posudbu 26-godišnji napadač Matej Jelić, bivši igrač Lokomotive, Lučkog, Karlovca, Rudeša i Žiline. 

Upravo je u dresu slovačkog kluba Jelić pružao najbolje partije, te čak i igrao protiv Rijeke u kvalifikacijama za Europsku ligu.

- Sjećam se utakmice između Žiline i Rijeke kada sam nosio dres Žiline. Tada smo propustili puno prilika. Rijeka je otišla dalje, sve ostalo se zna. Iduće sezone bio sam najbolji strijelac slovačke lige, kada sam se dokazao i zatim sam otišao u Rapid. Nakon prve sezone došlo je do nekoliko promjena trenera, stigla je ozljeda i bio je to težak period za mene - rekao je Jelić na predstavljanju na Rujevici dodavši da mu je najbolje preporuke o hrvatskom prvaku dao Ivan Močinić.

Jelić će svakako podebljati izbor trenera Keka u samoj špici u kojoj je Mario Gavranović bio među junacima šampionske sezone. Zamjenik sportskog direktora Ivan Mance zadovoljan je ostvarenim transferom:

- Dobili smo širinu u momčadi i tip napadača kakav nam je nedostajao. Mateja smo pratili i sada se ukazala prilika da ga dovedemo.

Rijeci je to već peto predstavljanje ovog ljeta - ranije su već došli Heber (Slaven Belupo), Gomelt (Bari), Đoković (Spezia), Punčec (Union Berlin), a iz Šerifa se vratio Kvržić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije