Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sponzor najvažniji

Man. United zbog reklame prijetio otkazivanjem utakmice u Sydneyu

Manchester United Real Madrid (1)
PA/Pixsell
04.08.2013.
u 22:45

Kako turneju Manchester Uniteda sponzorira Pepsi, veliki suparnik Coca Cole, vodstvo premijerligaša uvjetovalo je nastup uklanjanjem reklame sa semafora.

Vodstvo Manchester Uniteda bilo je nekorektno uoči gostovanja crvenih vragova u Sydneyu prije tjedan dana, kada su pobijedili selekciju australske lige s 5:1.

Naime, sat vremena uoči početka utakmice čelnici engleskog prvaka htjeli su otkazati susret zbog reklama za Coca Colu, jednog od sponzora stadiona. Kako turneju Manchester Uniteda sponzorira Pepsi, veliki suparnik Coca Cole, vodstvo premijerligaša uvjetovalo je nastup uklanjanjem reklame sa semafora.

Domaćini utakmice udovoljili su njihovim željama i na kraju pristali maknuti oglas, kako ne bi u pitanje doveli odigravanje utakmice. Na semaforu se pojavila reklama za vodu Mount Franklin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije