Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir umjesto Zorana

Mamića mijenja Krznar: 'To nije ništa čudno pa nema potrebe dodatno objašnjavati'

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
19.11.2015.
u 11:30

Iako je najčešće gost na takvim konferencijama Zoran Mamić, ovoga puta neće ga biti, vjerojatno kako bi izbjgao neugodna pitanja o uhićenju brata Zdravka

U sjeni uhićenja čelnika Dinama Zdravka Mamića ostala je utakmica koju hrvatski prvak sutra igra protiv Slaven Belupa u Koprivnici. Taj će susret danas biti i najavljen, a umjesto trenera Zorana Mamića, pred novinare će izaći pomoćni trener Damir Krznar.

Iako je najčešće gost na takvim konferencijama Zoran Mamić, ovoga puta neće ga biti, vjerojatno kako bi izbjegao neugodna pitanja o uhićenju brata Zdravka, a možda je samo želio da se ipak nogomet stavi u prvi plan, što ne bi bio slučaj da je došao on. U klubu nam nisu dali konkretan odgovor zbog čega točno neće biti trenera, ali kažu da to nije ništa čudno.

"Nije neuobičajeno da pomoćni trener najavljuje utakmicu ili odrađuje medijske obaveze nakon njih, tako da ne vidimo potrebu objašnjavanja zašto na ovoj press konferenciji hoće ili neće biti glavni trener. Takve stvari se dogovaraju u hodu prema obavezama glavnog trenera i mogu se promijeniti u zadnji tren", poručila nam je klupska glasnogovornica Sandra Špičić i najavila da će njihova daljnja priopćenja ovisiti o raspletu događaja, a klub će sve informacije objaviti na službenoj stranici.

>>Nevjerojatno: Visoki dužnosnik izletio iz prostorija Dinama s maskom Vriska!

>>Marijeve zlatne koke: od Dudua preko Luke do Tina Jedvaja

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:44 19.11.2015.

Slovenci pronašli krivca za poraz u kvalifikacijama ... krivac što nije zaključao vrata Handanovića je Srećko ako je ( lokot ) Katanac! U boj z Rusijom 2018. Handanović zanesljivo odhaja, prihaja Oblak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije