Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U SKOPLJU

Partizan izgubio od Olympiakosa, Balotelli sjajno srušio Kopenhagen

25.07.2017.
u 23:34

Vardar je golom Balotellija Jonathana koji je sjajno zabio iz voleja u 65. minuti s minimalnih 1:0 kod kuće dobio Kopenhagen.

Zvonimir Mikulić odigrao je cijelu utakmicu, a Josip Brezovec do 77. minute za Šerif u remiju 0:0 kod Qarabaga u Azerbajdžanu u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka, piše Goal.

Jurica Buljat dobio je priliku od 24. minute u porazu BATE-a 1:0 u Pragu kod Slavije . Gosti su od 19. minute igrali s igračem manje nakon isključenja Jablonskog koji je skrivio jedanaesterac, kojeg je sigurno realizirao Skoda.

CSKA iz Moskve napravio je veliki korak prema četvrtom pretkolu pobjedom 2:0 u Ateni protiv AEK-a. Džagojev u 45. i Wernbloom u 56. minuti osigurali su pobjedu Rusima. Livaja je za domaćine igrao do 60. minute. 

1/0

Rumunjski FCSB je kod kuće odigrao 2:2 protiv Plzena. Gosti su dvaput vodili preko Krmencika i Kopica, da bi se domaćini vraćali preko Budescua i Teixeire. Za goste je 90 minuta odradio Živulić.

Vardar je golom Balotellija Jonathana koji je sjajno zabio iz voleja u 65. minuti s minimalnih 1:0 kod kuće dobio Kopenhagen.

Partizan je u Beogradu izgubio od grčkog prvaka Olympiakosa 3:1. Gosti su poveli već u 6. minuti preko Bena, no samo četiri minute kasnije Tawamba vraća stvari na početak. Ipak, u nastavku Grci s dva gola rade veliki korak prema sljedećem kolu golovima Bena u 56. i Emenikea u 90. minuti.

Rezultati prvih utakmica 3. pretkola nogometne Lige prvaka:

Qarabag (Aze) - Šerif (Mol) 0:0

Slavia (Češ) - BATE Borisov (Bje)     1:0 

FCSB (Rum) - Viktoria Plzen (Češ) 2:2  

AEK (Grč) - CSKA Moskva (Rus)           0:2  

Vardar (Mak) - FC Kopenhagen (Dan)      1:0  

U srijedu:

Astana (Kaz) - Legia (Polj)          

Dinamo Kijev (Ukr) - Young Boys (Švi)       

Salzburg (Aut) - RIJEKA (HRV)              

Hapoel Beer Sheva (Izr) - Ludogorec (Bug)        

Viitorul (Rum) - APOEL (Cip)         

Maribor (Slo) - FH (Isl)                  

Celtic (Ško) - Rosenborg (Nor) 

Nice (Fra) - Ajax (Niz)   

Club Brugge (Bel) - Istanbul Basaksehir (Tur)  

Komentara 6

KU
kupatilo
09:11 26.07.2017.

A zabolime za Partitan kakoje igro i kolikoje izgubio.Nijeme zanimo ni doksmo bili u Yugi a pogotovo sad.

TA
tarzan
10:32 26.07.2017.

Čudi me kako je AEK izgubio iako je doveo jednog od najboljeg igrača današnjice doveli u ovom prijelaznom roku, Marka Livaju

PR
prajdali100
08:08 26.07.2017.

Gledao sam Partizana i njegov poraz 1: 3.Utakmicu komentiraju dva lika koji vide ono sto nitko na Svijetu ne vidi, nekakve nedosudene penale, nepravde.....Olympiakos za klasu bolji ali ljudi nece vide.....Svasta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije