Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova rasprodaja

Mamić se sastao s prestavnicima velikana, prodaje dva Dinamova dragulja!

Filip Benković
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
03.11.2017.
u 19:03

Luciano Spalletti, trener Intera, silno želi igraču Dinama pa se na spomenutom sastanku razgovaralo o njemu, ali i o još jednom Dinamovom dragulju

Filip Benković jedan je od mladih Dinamovih igrača koji privlači pozornost velikih europskih klubova. Za njega su zainteresirani neki engleski klubovi, poput Manchester Uniteda, a talijanski mediji danas pišu kako ga želi dovesti milanski Inter.

Benković prema Transfermarktu vrijedi osam milijuna eura, ali modri ga zasigurno ne bi pustili za manje od 15 milijuna eura. Sportitalia tvrdi da ima ekskluzivnu informaciju kako se Piero Ausilio iz Intera već sastao s ljudima iz Dinama, među kojima je bio i Mario Mamić.

Luciano Spalletti, trener Intera, silno želi Benkovića pa se na spomenutom sastanku razgovaralo o njemu, ali i o još jednom Dinamovom dragulju. Naime, u paketu bi trebao doći i 17-godišnji lijevi bek David Čolina koji je već kao junior privukao pažnju engleskih prvoligaša.

Komentara 30

MA
..Marsijanac
20:29 03.11.2017.

Pored sporta nogomet je i veliki biznis. Tu se mora priznati da je Maminjo najbolji prodavac na ovim prustorima a Dinamu nema ravnog u proizvodnji talenata. Koji je to klub ikad potpisao sporazume sa 15 svojih mladih igraca?

DU
Deleted user
19:41 03.11.2017.

Novinarčiću a zašto se igrači nebi prodali ?

MU
munjavegas
21:28 03.11.2017.

Daj ljudi ne valjajte gluposti da imate svoje djete koje igra za dinamo I trazi ga neki velikan nemoras biti pametan da odlucis sta je bolje Inter ili Dinamo.I jos jedno sva ta djeca I potpisuju za dinamo jer su to najbolja vrata za odlazak u velike klubove za velike novce.D ih dinamo ne prodaje tako dobro nebi ni dolazili u Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije