Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MISLILI SU NEKI'

Mamić reagirao na naslov Dinama: Jedini hrvatski profitabilni space shuttle!

Tužiteljstvo BiH protivi se izručenju Mamića, on se na sudu odrekao Hrvatske
Armin Durgut/PIXSELL
15.05.2022.
u 21:40

"Mislili su neki, već nas neće biti, ni veselje svoje nisu znali kriti, Dinamov 23. naslov PRVAKA HRVATSKE danas ćemo slaviti! Jedini hrvatski, profitabilni, europski space shuttle juri dalje u nove pobjede!", započeo je Zdravko Mamić na svojem Facebook profilu

Bivši prvi operativac Dinama i čovjek koji je još uvijek duboko utkan u klub, Zdravko Mamić, na svojem je Facebook profilu objavio reakciju na peti uzastopni naslov kluba za čiji je uspon jedan od najzaslužnijih ljudi.

"Mislili su neki, već nas neće biti, ni veselje svoje nisu znali kriti, Dinamov 23. naslov PRVAKA HRVATSKE danas ćemo slaviti! Jedini hrvatski, profitabilni, europski space shuttle juri dalje u nove pobjede!", započeo je Zdravko Mamić na svojem Facebook profilu te dodao:

Tužiteljstvo BiH protivi se izručenju Mamića, on se na sudu odrekao Hrvatske
1/15

"Hvala svima koji su vodili Dinamo do novog naslova - od navijača koji je bio na barem jednoj utakmici, tete spremačice, vozača autobusa i domara, do stručnog stožera, radne zajednice, predsjednika kluba gospodina Barišića, nadzornog odbora na čelu s gospodinom Rožićem, uprave na čelu s gospođom Peras, te članova skupštine, izvršnog i nadzornog odbora! Vi ste omogućili našim herojima na čelu s kapetanom Ademijem uz vodstvo trenera Čačića da u vitrine našeg kluba donesu još jedan trofej! Kao i teta Goga koja u klubu kuha najbolju kavu! Svi ste vi dio posade pobjedničkog Space Shuttlea! HVALA SVIMA!", stoji u objavi Zdravka Mamića. 

Podsjetimo, Zdravko Mamić se trenutno nalazi u Međugorju u BiH odakle ga je nemoguće izručiti hrvatskoj policiji. Tereti ga se za više kaznenih djela izvlačenja novca.

Komentara 23

PA
pappmisi
22:14 15.05.2022.

Hvala Tebi Zdravko !! Ti Si Dinamo !!! Da nam zivis 100 godina i vodis Dinamo jos 30 godina !!

CA
Cambridge
23:06 15.05.2022.

Bravo Dinamo, bravo Čačiću, bravo Maminjo, bravo uprava kluba. Svi oni koji su protiv najprofitibalnije institucije u Hrvatskoj su na "aparatima" Jovanović je htio procistiti močvaru. On je na posebno teškim "aparatima".

PE
Perspektivan
05:13 16.05.2022.

Ajde da i vi osjetite sto znaci osvojiti titulu pred vise od tisucu gledatelja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije