Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON REMIJA

Mamić: Odigrali smo dobro, možda i ostanem trener...

Zoran Mamić
Goran Stanzl/PIXSELL
24.10.2013.
u 23:14

- Ostat ću trener do zime sigurno. Plan je da na zimu dobijemo novog trenera. No, možda s nama trojicom bude sve dobro funkcioniralo pa budemo i dalje - rekao je Zoran Mamić.

Privremeni trener Dinama Zoran Mamić zadovoljan je nakon što je njegova momčad uzela prvi bod u Europskoj ligi. Modri su na praznom Maksimiru odigrali 0:0 s PSV-om

- Zadovoljan sam kako su dečki odradili utakmicu. Zaslužili smo pobjedu po prikazanoj igri. Odigrali smo jako dobro, kontrolirali utakmicu, imali dosta prigoda i uz malo više mirnoće u završnici trebali doći do pobjede - rekao je Mamić.

U nastavku je Dinamo pao.

- Puno smo se istrošili u prvom dijelu, a poremetila nas je ozljeda Sammira. Ova momčad sa Sammirom i bez Sammira nije ista.

kako je bilo voditi utakmicu na praznom stadionu?

- Nije lijepo, bez publike je bedasto. Možda nije bilo ni loše u ovoj situaciji u kojoj smo bili. Davali smo im savjete s klupe tako da je možda to bilo i dobro iako je bespredmetno raspravljati je li bolje da ima publike ili ne.

Ostaje li na klupi Dinama?

- Ostat ću do zime sigurno. Plan je da na zimu dobijemo novog trenera. No, možda s nama trojicom bude sve dobro funkcioniralo pa budemo i dalje. No, mislim da mogu više dati na svojoj poziciji nego na trenerskoj klupi.

Trener PSV-a Phillip Cocu pohvalio je Dinamo.

- Čudno mi je bilo na praznom stadionu, čudna je to atmosfera za sve nas koji smo bili ovdje – kazao je trener PSV-a Phillip Cocu zadovoljan rezultatom. I prije utakmice sam rekao da je moguće izgubiti dvije utakmice na startu natjecanja, a ne pokazati svoje pravo lice. Dinamo ga je danas pokazao, nije nam bilo lako i zadovljan sam što smo izvukli ovaj bod – dodao je

>> Prvi bod: Dinamo na praznom Maksimiru remizirao s PSV-om

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije