Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Prvi bod: Dinamo na praznom Maksimiru remizirao s PSV-om

Dinamo PSV (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL, Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/14
24.10.2013.
u 22:51

Dinamo je bio bolja momčad, no nije uspio zabiti gol. Modri su osvojili prvi bod u Europskoj ligi.

Dinamo je u trećem kolu Europske lige stigao do prvog boda. Modri su na praznom Maksimiru zbog Uefine kazne remizirali s PSV-om. Završilo je bez pogodaka, 0:0.

Privremeni trener Zoran Mamić i pomoćnici Damir Krznar i Igor Cvitanović odlučili su se kopirati taktiku iz uzvrata s Austrijom Beč pa je tako Sammir bio u špici.

Dinamo je u prvom poluvremenu bio puno bolja momčad, dominirao i stvarao prilike. Najbolju su priliku modri imali u 31. minuti kada su četiri modra igrača išla na dva gostujuća, ali je Soudani tukao ravno u Tytona.

Sammir je u nastavku zbog ozljede napustio igru, pao je tempo utakmice iako su obje momčadi imale nekoliko prilika. U sudačkoj nadoknadi Arijan Ademi je odlično pucao, ali je vratar PSV-a obranio i sačuvao bod.

U drugoj utakmici u skupini Ludogorec je slavio kod Černomoreca s 1:0. Nakon tri kola vodi Ludogorec s maksimalnih devet bodova, PSV ima četiri, Černomorec tri, a Dinamo jedan.

>> 'PSV oscilira i griješi 
jer je prosječna dob igrača 22 godine'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije