Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Mamić: Napravit ćemo sve da svladamo Rijeku

Zoran Mamić
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
09.05.2014.
u 15:37

– Iako će Rijeka igrati na Kantridi pred punim stadionom, vodi sa 1:0 i vaga je malo na njenoj strani, napravit ćemo sve da okrenemo situaciju – rekao je Mamić

Trener Dinama Zoran Mamić najavio je na konferenciji za medije subotnji ogled Istre i Dinama na Aldo Drosini.

– Čeka nas predzadnje kolo prvenstva u Puli. Iako smo posljednju utakmicu tamo dobili, to je teren koji Dinamu nikada nije odgovarao. Idemo protiv Istre nastaviti naš prvenstveni niz jer želimo sezonu privesti kraju na najbolji mogući način i učinit ćemo sve da tako bude sutra na terenu – rekao je Mamić.

Modri će u Puli igrati u nešto izmijenjenom sastavu, a trener Dinama kratko je prokomentirao stanje u momčadi.

– Imamo ozlijeđenog Čopa i Šimunića, kartone imaju Soudani i Antolić, a Ademi ide s nama na put u Pulu. Znamo svi s kojim igračima raspolažemo, sastav će biti za neke iznenađenje, ali što je – tu je. Imamo dovoljan broj mladih igrača koji će dobiti priliku da se iskažu pa tako s nama putuju naši najbolji kadeti i juniori.

Neizostavna pitanja za trenera bila su ona o uzvratu finala Kupa idući tjedan na Kantridi.

– Svaki put nakon utakmice imamo kratki sastanak i osvrt na utakmicu, tako je bilo i nakon prve utakmice finala Kupa. Naravno da ne možemo pričati o zadovoljstvu i sreći kad smo na Maksimiru izgubili prvu utakmicu. Iako će Rijeka igrati na Kantridi pred punim stadionom, vodi sa 1:0 i vaga je malo na njenoj strani, napravit ćemo sve da okrenemo situaciju. Činjenica je da je Rijeka u gostima dobila utakmicu, nije primila pogodak i uzvrat će igrati na svom terenu pred punim stadionom, ali ja ne želim podcjenjivati ni umanjivati vrijednost i snagu svoje ekipe.

>> Strupar: Duje Čop je gladan golova kao Cristiano Ronaldo

Ključne riječi

Komentara 4

SA
santos008
18:18 09.05.2014.

Mamicu ne igra se nogomet stojeci,nije to moglo ni u doba Stjepana Bobeka a kamo li danas ,dok tvoji igraci cekaju da prime loptu ovi tri metra iza ledja tvog igraca dodje prije do loptePola ti igraca nezna ici prema lopti i primiti je,vec cekaju da im lopta dodje.''Onoga'' ako ga je caca ispisao iz skole ,bolje da ga ponovno upise dok nije kasno.

DU
Deleted user
18:19 09.05.2014.

Mamić: Napravit ćemo sve da svladamo Rijeku. U to ne sumnjam !!! Pozdrav Šukeru, Širiću itd.......

SE
sestrićna
18:25 09.05.2014.

sve ste vi napravili da je ne svladate..naravno uz dogovor mamića i riječkih političara..mamiću mir rijeci kup i drugo mjesto u hr ligi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije