Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ MALO...

Mamić 'nabrijan' na Spurse: Mi uvijek idemo na pobjedu, a formaciju nećemo mijenjati

10.03.2021.
u 21:19

– Ma drago mi je da ćemo igrati u Londonu, da ćemo vidjeti taj novi, krasni i velebni stadion, a pogotovu što ćemo uzvrat igrati u Zagrebu, to je ipak najbolje rješenje – kazao je trener Dinama Zoran Mamić

Dinamo je stigao jučer u London, tamo je navečer odradio i trening i spreman dočekuje tu veliku utakmicu osmine finala Europske lige. Dugo se nagađalo gdje će se te utakmice uopće igrati, spominjali su se i neutralni tereni.

– Ma drago mi je da ćemo igrati u Londonu, da ćemo vidjeti taj novi, krasni i velebni stadion, a pogotovu što ćemo uzvrat igrati u Zagrebu, to je ipak najbolje rješenje – kazao je trener Dinama Zoran Mamić.

Svima je jasno da je Tottenham favorit i u današnjoj utakmici i za prolazak, no možda uloga ‘autsajdera’ i nije loša za iznenaditi velikog suparnika.

– Ne razmišljamo na taj način, želimo odigrati što bolju utakmicu, pokazati se u što boljem svjetlu, napraviti dobar rezultat i po mogućnosti – pobijediti – optimističan je Mamić.

Spursi su u posljednje vrijeme sjajno napadački raspoloženi, u posljednje tri domaće utakmice postigli su 12 pogodaka.

– Teško je uspoređivati njihovu ligu, suparnike s kojima su igrali i ovo natjecanje, ali činjenica je da su se nazabijali i sve pobijedili. No mi imamo svoj cilj, svoje želje i sve ćemo napraviti da ih i ispunimo. Dinamo uvijek želi ići na pobjedu, ali jasno je da se nešto pita i suparnika, treba se dijelom i na njega adaptirati. No protiv Tottenhama nemamo namjeru samo sudjelovati.

Mamićev optimizam možda je mogla smanjiti ozljeda Joška Gvardiola, on ni u jednoj utakmici sa Spursima ne može igrati zbog ozljede.

– Neće to značiti promjenu formacije. Naravno da nam Joškova ozljeda nije “dobro sjela”, ali sad se time nećemo opterećivati. Imamo igrače koji ga mogu dobro zamijeniti – rekao je Mamić, a na tu će poziciju zacijelo Marin Leovac. 

Ključne riječi

Komentara 5

ON
ON
08:55 11.03.2021.

Bravo Zorane.Tako se to radi.Samo hrabro,pa sta bude.Nasi klubovi i nasa javnost grijese kada malo slabije protivnike u startu podcjenjuju,a jake klubove precjenjuju.Dinamo je kvalitetom nesto slabiji ,ali ne toliko koliko brojke govore.Zato pozdravljam misljenje Mamica i nacin kako nastupa u javnosti.

FR
freeshooter
21:53 10.03.2021.

Ja sam Zokijev trenerski talent davno vidio, i ide ka nivou velikih trenera, stvorio je moćan i razigran dinamo pun vjere u sebe, dinamo koji je svjestan svoje snage pa se tako i pobjednički postavlja prema svakom klubu, i do nivoa najvećih klubova vođenih najvećim trenerima, a dinamova igra ima sve elemente vrhunskog modernog nogometa kojom i mogu parirati svakome, i tu je ta nada u dobar i veliki rezultat, nogomet pruža te mogućnosti a mi smo sada došli do tog nivoa, ja vjerujem da ova ekipa to može...idemo dalje, do kraja...ale ale dinamo ale...

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:36 11.03.2021.

Realno Totenham će vas razbit kao kantu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije