Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi u Kranjčevićevoj

Mamić na tribini: Rudeš poveo, a Lokomotiva izjednačila iz jedanaesterca

Lokomotiva - Rudeš
PIXSELL
28.07.2017.
u 22:08

Poveli su gosti preko Karla Lulića u 16. minuti, a izjednačio je Lovro Majer u 63. iz 11-erca.

U prvoj utakmici 3. kola Prve HNL Lokomotiva i Rudeš su u Kranjčevićevoj ulici odigrali 1-1 (0-1). Poveli su gosti preko Karla Lulića u 16. minuti, a izjednačio je Lovro Majer u 63. iz 11-erca.

Susret je s tribine, između ostalih, pratio i Dinamov savjetnik Zdravko Mamić.

Pred 300 gledatelja sudio je Strukan iz Splita.

Lokomotiva - Rudeš
1/12

Lokomotivi je ovo prvi, a Rudešu drugi bod u sezoni. Na vrhu su Dinamo i Rijeka sa po maksimalnih šest bodova, dok je na dnu Cibalia ostala jedina bez bodova.

Komentara 1

MA
..Marsijanac
00:49 29.07.2017.

Losh marketing ... trebalo bi biti barem par tisuca gledatelja. Ako ne mozete prodati nogomet onda treba ukljuciti i druge opcije.Ugledajte se na Amerikance.Oni od svega naprave show.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije