Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u Puli

Mamić: I ja sam odgovoran za veliki propust zbog kojeg su juniori izbačeni

Juniori Dinama
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
02.03.2016.
u 12:59

- Čeka nas još jedna stepenica prema konačnom cilju što je biti prvi. Želimo nastaviti niz pobjeda, a znamo da nas čeka tvrd protivnik i gostovanja u Puli su uvijek teška.

Dinamovi juniori u ponedjeljak su saznali od Uefe da su izbačeni iz Lige prvaka mladih zbog toga što je zaigrao Matija Fintić koji je imao tri žuta kartona. Odgovoran za propust je Anđelko Ivanjko koji se u razgovoru za Večernji list još prošli tjedan posuo pepelom, ali trener i sportski direktor Zoran Mamić nije želio svaliti svu krivnju samo na njega.

- Ovo što se dogodilo je tragedija za klub i dečke i svima nam je vrlo teško… Mi smo veliki sustav i naravno da se ovako nešto ne bi smjelo dogoditi, ali svejedno se dogodilo. Ne samo nama nego Realu, Legiji i drugima… Anđelko je tehnički direktor i to mu je primarni posao, ali isključivi krivac nije samo on nego ima cijela hijerarhija koja, ako ćemo biti iskreni, vodi do mene kao sportskog direktora. Trener, direktor škole i ja svi snosimo dio odgovornosti i ne bih htio da sve padne na Anđelka koji je dugo u našem sustavu, fantastično radi svoj posao i "vuče" za pet ljudi. Radi se o dečku koji gotovo 8 godina sjajno radi svoj posao, ali tko radi taj i griješi i će svakako nastaviti biti dio našeg kolektiva. Vjerujte da je njemu najteže i da mu je ovo jako teško palo, rekao je Zoran Mamić pa najavio utakmicu protiv Istre koja se u četvrtak u 18 sati igra u Puli.

- Čeka nas još jedna stepenica prema konačnom cilju što je biti prvi. Želimo nastaviti niz pobjeda, a znamo da nas čeka tvrd protivnik i gostovanja u Puli su uvijek teška. Morat ćemo biti vrlo oprezni i na visokom nivou da bi tamo ostvarili što želimo.  Taravel i Henriquez se vraćaju u konkurenciju tako da smo gotovo svi na broju; barem što se tiče ovih kratkoročnih ozljeda.

Nahvalio je i trenera Istre Andreja Panadića.

- Andrej je bio vrhunski profesionalac i radnik kao igrač, a o njemu sam čuo da je isti takav trener: studiozan, pedantan i da radi jako dobro. Istra djeluje dosta organizirano, a naravno da tereni na kojima se igralo ne dozvoljavaju ljepotu, ali svakako se njihova igra čini smisleno.

>>Uefa presudila: Dinamovi juniori izbačeni iz Lige prvaka mladih

Komentara 4

LU
lukivoda
14:20 02.03.2016.

ak misli da bu se sa ovakvim populističkim izjavama umilil novinarskim lešinarima grdo se vara jer hijena je uvijek hijena

KG
Kult_Grada_Zagreba
13:11 02.03.2016.

Onda odi i ti...i Savjetnik.

RA
radekbrod
18:37 02.03.2016.

Zoki je moralna vertikala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije