Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI U RIJECI

Mamić: Barcelona nije bila u Zagrebu, a Dinamo nije radio pritisak na reprezentaciju

Zoran Mamić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
25.02.2014.
u 13:12

– Svima sam očitao lekciju nakon Hrvatskog dragovoljca. A je li jezikova juha upalila, a dobili su je svi, pa i pojedinačno, vidjet ćemo u Rijeci.

Plavi će u srijedu drugi put pokušati odigrati utakmicu na Kantridi, sad bi vrijeme i teren trebali biti zadovoljavajući.

– Gledao sam zadnju utakmice Rijeke i teren je izgledao dobro, no kakav god bio, isto je i nama i Rijeci – kazao je Zoran Mamić koji vjerojatno neće moći računati na Soudanija zbog gležnja, a s formom Iva Pinta nije zadovoljan.

– Svima sam očitao lekciju nakon Hrvatskog dragovoljca, da smo dobili i s četiri, pet razlike, ne bih bio zadovoljan. Nismo na "šalter" pa da jednom igramo slabije, drugi put jače. Želimo iskorak u Europi, a to možemo samo ako u svaku utakmicu idemo punom snagom. A je li jezikova juha upalila, a dobili su je svi, pa i pojedinačno, vidjet ćemo u Rijeci.

Zoran Mamić tvrdi da Barca nije bila u Zagrebu, a o nepozivanju Alena Halilovića u U21 i U19 vrste kazao je:

– O tome pitajte izbornike, one koji sastavljaju popise. Dinamo nije radio nikakav pritisak, zašto bi?

>> Mlinarić: Halilović može uspjeti i u Barceloni

>> Mamić zabranio Dinamovu stožeru da surađuje s Nikom Kovačem!

Komentara 22

LI
Lisabon
13:22 25.02.2014.

I sada DASOVICU objasni odakle tebi informacija da je Zdravko Mamic zabranio suradnju s reprzentacijom?I zbog toga sta si napiso neistinu,nikome nista.Ali si izazvao sta ti je bila namjera,a to je da oni koji su to procitali pisu gadarije oo Mamicu i Dinamu na portalima,da javnost jos vise mrzi mamica,da se Dinamo tretira kao smece itd.Znam,nitko ti nemoze zabraniti da pises sta hoces,ali da si novinar ,nisi,a da si smece,jesi.

Avatar jure23
jure23
13:40 25.02.2014.

zašto dasović i "ekipa" ne pišu malo o svom voljenom hajdugu kojem je već vrijeme da promijeni ime u dužnik, kako to da drugovi jova i pera šalju kojekakve inspekcije u jedini klub koji redovno posluje, isplaćuje plaće, plaća porez,ća porez, najveći uvoznik svježeg kapitala u zemlju, ali to očito smeta pojedincima i kojekakvim udrugama kao što je naš hajdug, gospodo tovari prvo počmite mesti u svom dvorištu, zapitajte se otkuda dug od 127 000 000, tko ga je napravio, zašto šute dorh, policija, porezna, a dobro znamo kako je završio varteks ili šibenik, hajdugovcima su puna usta poštenja ali priznajte tko je šibenik izbacio, tko vam je iz kola u kolo odgađao suspenziju, zašto vas zaobilaze drugovi jova i pera, zašto vam se ne isplaćuju plaće igračima, ljudima u klubu, gdje su stariji igrači, pa nitko nije lud da igra za đaba, igrači vam se prodaju po trgovačkim lancima u akcijama kupiš dva trećeg dobiješ gratis. ali uvijek je dinamo taj o kojem pojedini novinarčići pišu, izmišljaju afere, napadaju mamića, igrače, gospodo hajde malo pišite o dinamovom i mamićevom humanitarnom radu, o pomaganj bolesnoj djeci, o kupnji stanova, pomaganju malim i velikim sportskim klubovima,,, ali ne važnije je pisati o izmišljenim aferama nego o istini

Avatar Melankolija
Melankolija
13:53 25.02.2014.

Koji su ovo diktatori, kakav je to nacin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije