Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuni embargo

Mamić zabranio Dinamovu stožeru da surađuje s Nikom Kovačem!

zdravko mamić, mirko barišić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
24.02.2014.
u 12:05

Zamislite, kumovi Zoran Mamić i Robert Kovač ne smiju skupa popiti kavu. Iako, nije baš da su se za nju i dogovarali...

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju uskoro očekuje prvi ispit u ovoj godini. Petog ožujka naši reprezentativci igraju protiv Švicarske. Vatreni će se okupiti u nedjelju, odraditi dva treninga u Zagrebu, a u utorak odletjeti u St. Gallen.

Prvo okupljanje u ovoj godini proteći će u pomalo nelagodnu ozračju s obzirom na to da Niko i njegov stožer ne uživaju potporu najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa Zdravka Mamića, a vježbat će Mamiću pod prozorom. Nova zanimljivost na relaciji Dinamo – HNS je Mamićeva zapovijed Dinamovu stručnome stožeru da ni u kom obliku ne smije surađivati s Nikom i njegovim suradnicima. Potpuni embargo!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zamislite, kumovi Zoran Mamić i Robert Kovač ne smiju skupa popiti kavu. Iako, nije baš da su se za nju i dogovarali...

Usput, bliski susret braće Kovač i Mamić mogao bi se dogoditi ove srijede na Kantridi, gdje će na utakmici Rijeka – Dinamo nazočiti cijeli stožer reprezentacije. Dolaze vidjeti Benka i Maleša...

>>Mamić na Kovaču jača mišiće, a Šuker šuti...

>>Mamić napao Kovača: Živi u Salzburgu, a da ga je zvala Hertha, ne bi došao za izbornika

>>Max! Direkt: Mamićeva magla

>>Mad Max!: Što je jedan razbijeni kafić za Dinamov preporod…

Ključne riječi

Komentara 76

ĆA
ćaćaća
12:17 24.02.2014.

čovijek i okorjelim sljepcima otvara oči..jedino što njega zanima je u ime dinama staviti novce na svoj i bratov račun...sve ostalo je za njega nebitno...dinamo i reprezentacija su mu krave muzare a oni koji ga podržavaju njegovi su plaćenici ili još nisu progledali...

GJ
gjurox
12:12 24.02.2014.

Tooo! Imamo sanse u Brazilu!

DE
debelisef
21:01 24.02.2014.

Kad je Kovac preuzel funkciju, napisal sam kak je cudno da su postenom covjeku uopce dali blizu. Nije mi ovo nis cudno, ovaj je prvi kaj Mamica uopce ne slusa. Udar na Niku tek slijedi. Maminjo je valjda mislil da da bu reprezentacija i dalje njegova prodajna agencija. Niko, ne daj se ! svi posteni navijaci su uz tebe !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije