Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN PRVAKA

Maleš: Žao mi je navijača, ali ne smijemo biti nezadovoljni...

Mate Maleš
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
24.08.2017.
u 00:30

- Bolji ide dalje, ali ponosim se momčadi, time kako smo se borili. Eto, možda je nedostajalo malo sreće, koncentracije, smirenosti u završnici..

Lijepu karijeru ima kapetan prvaka Mate Maleš (28), bio je i član reprezentacije, ali Ligi prvaka nikad nije bio tako blizu kao sad s Rijekom.

- Bolji ide dalje, ali ponosim se momčadi, time kako smo se borili. Eto, možda je nedostajalo malo sreće, koncentracije, smirenosti u završnici... Znali smo i prije da Europa ne prašta pogreške.

Igrali ste dobro trkački i taktički...

- Tako se mora igrati kad vam je suparnik Olympiakos. Žao mi je i zbog naših navijača, što ih nismo razveselili. Ali ostaje Europska liga, bit će još utakmica u kojima ćemo moći zajedno uživati. Ne smijemo biti nezadovoljni Europskom ligom, dolazit će dobri klubovi.

Trener Olympiakosa Hasi hvalio vas je kao organiziranu momčad, dodavši da možete biti iznenađenje Europske lige. Vjerujete li u to?

Mate Maleš
1/14

- Rijeka je i prošlih sezona pokazala da sa svima može igrati.

Sjećate li se neke utakmice u kojoj ste stvorili tako puno prilika, a na kraju izgubili?

- Stvorili smo zaista puno prilika, i to stopostotnih. To je nogomet, nemamo si međusobno što zamjeriti.

Jeste li ih u Pireju precijenili?

- Oni su zaista kvalitetni. Vidi se da je to dimenzija iznad. Možda djeluju drukčije, možda je u nekim trenucima trebalo bolje reagirati. Ali lako je sad govoriti.

Vjerujete li da entuzijazam publike neće splasnuti?

- Vjerujem da nema razloga za to. Tu smo jedni za druge. 

Komentara 7

DH
dalibor.hren
03:36 24.08.2017.

Maleš i društvo moraju biti i prezadovoljni: ušli su u europsku ligu ni krivi ni dužni - trebali su ispasti od Red Bula (poništen regularni gol...)

DU
Deleted user
23:21 24.08.2017.

Što to točno znači " sa svime može igrati " .. prijateljske ili ako im ga dodijeli ždrijeb ? Nogomet je biznis sad i donedavni socijalistički klubovi dovode solidna pojačanja, nema više slabih

FR
franepetric
12:05 24.08.2017.

šta drobite gluposti? Olympiakos nije prešaltao iz 3 brzine u 180 minuta i dobio obje tekme. Osim gola Hebera (majstorija za jednom svake prijestupne) Rijeka nije pokazala ništa osim da ne predstavlja prijetnju nikome osim Istri i Rudešu kad ostanee bez 2 i pol igrača iz prve postave. Računajte ove godine na bar još 4 poraza u Europi i najmanje 4-5 u HNL-u... I Zagreb je jednom osvojio prvenstvo... jednom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije